Geri Dön

Kekperisi yılbaşına özel kurabiye yapmayı öğretiyor

Bu yıl hediyenizikekperisi’yle beraber hazırlayın

Kekperisi yılbaşına özel kurabiye yapmayı öğretiyor

Her yıl, Aralık ayı sonu geldiğinde hepimizi bir telaş alıyor. Sevdiklerimize en anlamlı hediyeyi seçmek bazen başlı başına bir mesai gerektirir. Bu yıl size tatlı bir önerimiz var.

Haberin Devamı

Kekperisi markasıyla çalışmalarını bizlerle paylaşan pasta şefi ve tasarımcısı Başak Ergen’in açtığı yeni yıl temalı derslerden birine katılarak sevdiklerimize kendi ellerimizle tatlı hediyeler yapalım. Yılbaşı sofralarımızı kendi emeğimizle süsleyelim.


25 Aralık günü tam gün sürecek bir ‘yeni yıl temalı kurabiye eğitimi’ açmış bile kekperisi ve tam gün süren eğitimde işin gerçek püf noktalarını ve kolaylıklarını paylaşıyor olacak. Kısıtlı sayıda kontenjan olduğundan elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederiz.

Size uyan bir eğitim tarihi yoksa da üzülmeyin, kekperisi size veya grubunuza uyan bir tarihte ve farklı içeriklerde özel eğitimler de düzenliyor. Fakat yine de bu telaşlı zamanlarda benim pasta ve kurabiye yapacak vaktim yok diyorsanız adresinden veya 0532 517 37 67 numaralı telefondan ulaşarak sipariş üzerine davetlerinizi tatlandırmasını isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

adresinden olabileceğiniz bülten üyeliği eğitim tarihlerinin ve yeni reçetelerin email adresine gelmesini sağlıyor.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber