Kendi Yağınızla Meme Büyütme

Birçok kadının hayali dolgun bir göğüslere sahip olabilmektir. Meme büyütme ameliyatlarında aslında uzun yıllardır kullanılan ve son derece güvenli olan silikon protezler ile hem meme büyütme hem de dikleştirme ameliyatları yapılıyor. Ancak aşırı büyüme istemeyen ve sarkıklığı çok fazla olmayan hastalarda silikon implantları kullanmadan karın, basen, bacak içi gibi bölgelerden alınan yağlar ile 2 cup büyüklük elde edilebilir.

Memeye yapılan yağ enjeksiyonunun sağlık açısından yan etkisi olmadan en doğal haliyle karın, basen bölgesinden toplanan yağlar saflaştırılıp kök hücre ile içeriği zenginleştirilerek meme dokusuna mikrokanüller vasıtasıyla enjekte edilebilir. Bu işlem sonrasında meme başınızda ya da memenin kendisinde hiçbir his kaybı olmadan kalıcı göğüs dolgunluğu sonuçlarına ulaşılır.

Haberin Devamı

Çoğu kadından göğüsler arasında büyüklük farkı vardır. Bazı hastalarda bu aradaki fark çok fazla olabiliyor ve bu rahatsızlığın düzeltilmesinde yağ enjeksiyonları ile küçük olan göğüse enjeksiyonlar yapılarak simetriyi yakalamak mümkün olabiliyor ancak unutulmaması gereken bir nokta; yağ enjeksiyonu ile büyütme işlemlerinin sonucu silikon protezle ile elde edilen büyütme hacmi kadar memeyi büyütmesi için birkaç seans yağ enjeksiyonu yapmak gereklidir.

Yağ enjeksiyonu ile meme büyütmenin avantajlarını özetlemek gerekirse;
- Meme büyütme uygulamaları içerisinde en doğal görüntüye sahip olan tekniktir
- Memede his kaybına yol açmaz
- Silikon meme büyütme estetiği ameliyatının olası risklerini barındırmaz
- İyileşme süreci kısadır
- Bu işlem ile birlikte bölgesel yağlarınızdan da kurtulabilirsiniz
- Herkese uygulanabilir bir işlemdir

Meme yağ enjeksiyonu memeye zarar verir mi?
Bu uygulama kılcal boru niteliğindeki kanüller ile yapıldığı için, yara, iz gibi etkiler oldukça nadir olur. Yağ enjeksiyonu memeye zarar veren bir uygulama değildir.

Memeye yağ enjeksiyonu dezavantajları nelerdir?
Eğer çok dolgun göğüslere sahip olmak istiyorsanız birkaç seans yağ enjeksiyonu yapılması gerekir. Bu durumda birkaç kez operasyon için anestezi almanız gerekmektedir.

Haberin Devamı

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
Op. Dr. Ekrem Keskin

Sağlıcakla kalın…

Site: http://www.ekremkeskin.com/
Instagram: https://www.instagram.com/drekremkeskin/
Facebook: https://www.facebook.com/drekremkeskin/?fref=ts