Editörün Seçtikleri M.Asam’dan iki doğal ve sihirli fondöten

M.Asam’dan iki doğal ve sihirli fondöten

22.09.2015 - 16:25 | Son Güncellenme:

M.Asam Magic Finish (Sihirli Fondöten)-M.Asam Brilliant Teint (Transparan Fondöten) ile cildiniz ışıldasın

M.Asam’dan iki doğal ve sihirli fondöten

Tek bir renk tonunda olmasına rağmen, her cilt tonuna anında uyum gösteren M.Asam Magic Finish ve cildinde aydınlık ve ışıltılı bir görünüm isteyen hanımlar için transparan bir fondöten olan M.AsamBrilliantteint.

Haberin Devamı

Magic Finish, cilde parlamayan mat bir görünüm kazandırır vepürüzsüzlük sağlar.

Tek bir renk tonunda olmasına rağmen,her cilt tonuna anında uyum gösterir.

Süper yumuşaklıktaki bu fondöten harika bir şekilde kolayca ve hızlıca cildinize yayılır, ipeksi ve kadifemsi bir yumuşaklık oluşturur ve gözenekleri tıkamadan etkisi gösterir.

Magic Finish, kullanıldığında cildiniz nefes alır.Sonrasında, pudra bile kullanmaya gerek duyulmayabilir. Ciltteki ton farklılıklarını giderip doğal bir görünüm kazandırır.

P.Satış fiyatı: 79 TL

M.AsamBrilliantTeintise ,Kremsi dokusunun oluşturduğu muhteşem ve genç görünümü ve etkileyici kokusu ile büyülüyor.Kusursuz, tazelenmiş görünüm sağlayan transparan makyaj özelliği ve kayısı rengi dokusu ile cilde mükemmel uyum sağlar.

Haberin Devamı

Nemlendiriciden sonra , primer olarak da kullanılabilen BrilliantTeint altın ışıltısı ile cilde mükemmel bir görünüm verir.Shea yağı ile zenginleştirilmiştir. Böylelikle cilt korunur ve yumuşak bir his verir. Özellikle çok makyaj yapmaktan hoşlanmayan iş kadınları için çok tercih edilmektedir

P.Satış fiyatı: 85 TL

Eczanelerden,Watsons ve Gratis’lerden temin edilebilir.

www.m-asam.com.tr

Yazarlar