Oynatma Listesi
HABERLER

Hulusi Akar: İnsan olan, vicdanı olan herkes ayakta

CNN TÜRK'ten Göksu Öngören Özgür'e açıklamalarda bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar şu ifadeleri kullandı; Hepinizin bildiği gibi hem ülkemize karşı hem de Filistinli kardeşlerimiz gibi bir toplulukta da maalesef terör uygulanıyor, vahşet uygulanıyor. Onlara karşı ciddi şekilde bir katliam uygulanıyor. Dolayısıyla biz bir taraftan kendi ülkemizi korumak için terörle mücadelemizi yoğun bir şekilde sürdürürken diğer taraftan da dost ve kardeş ülkelerdeki kardeş coğrafyalardaki iyi insanlara karşı işlenen zulmü de görüyoruz. Onlarla beraberiz.

Filistin'e baktığımızda gerçekten herhangi bir şekilde savaş söz konusu değil. Orada bir katliam söz konusu, bir vahşet söz konusu. Savaş ordular arasında olur. Orada ise bir devlet terörnün uygulandığını görüyoruz. Oradaki kardeşlerimizin bu vahşete karşı mücadelesini gerçekten tüm kalbimizle destekliyoruz. İnsan olan, vicdanı olan herkes ayaktadır.

Şu anda dünyada yönetimler maalesef rüşvetle, şantajla susarlarken gözleri görmüyor, kulakları duymuyor, dilleri konuşmuyor, adaletten bahsetmiyorlar. Fakat öteki taraftan bütün insanlar, dünya ayakta. Bazı Filistin'dei olaylara karşı İsrail içindeki halk dahil burada insanlık dışı uygulamalara karşı gerçekten vicdanlar ayakta. Biz bunu destekliyoruz. Biz bir an önce akan kanın durmasını istiyoruz. Bir an önce ateşkesin yapılmasını istiyoruz.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER