Dış Mekan Modern tasarımın en güzel örneklerinden

Modern tasarımın en güzel örneklerinden

20.12.2011 - 13:18 | Son Güncellenme:

İlk bakışta, en çok dikkat çeken unsur ihtişamı; dikkat çekici bir havuza sahip, etkileyici büyüklükte bir ev.

Modern tasarımın en güzel örneklerinden

Dick Clark Architecture, Teksas, Amerika’dan dev bir tasarım portfolyosuna sahip bir firma. Fotoğraflar ise bu firmanın nefes kesen bir projesi olan Austin’deki bir rezidansa ait.

Haberin Devamı

İlk bakışta, en çok dikkat çeken unsur ihtişamı: dikkat çekici bir havuza sahip, etkileyici büyüklükte bir ev. Ama ince tasarım özelliklerine baktığınızda etkileyici ebatlar etkisini yitirmeye başlıyor. Bina modern tasarımın çok güzel bir örneği, uzun soluklu unsurlar ve artistik dekorasyon kesinlikle projenin iyi ifade edilmiş kişiliğini yansıtıyor.

Mimarlar ise projeye dair, “Müşterinin değerlerini ve hayat stilini yansıtan bir evde yaşama isteğinden ilham alarak, basit kütlelerle sağlanan minimal mimari, olduğundan hafif görünen bir malzeme paleti ve geniş cam alanlar kullandık. Eğlence için yapılandırılan, yemek ve havuz odasından cam kutu yaşam alanına açılan geniş sürgülü kapılar ziyaretçileri nefes kesen Austin ufuk çizgisi manzarası için havuz güvertesine davet ediyor. Doğal yaşamı mümkün olduğunca az etkilemek için de elimizden geleni yaptık.Ev güneş sistemine, anlık su ısıtıcılarına, yağmur suyu toplayıcılarına sahip.”

Haberin Devamı

Yazarlar