Dış Mekan Özdilek, 2017 İlkbahar / Yaz havlu koleksiyonu

Özdilek, 2017 İlkbahar / Yaz havlu koleksiyonu

21.06.2017 - 14:23 | Son Güncellenme:

Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, 2017 İlkbahar / Yaz havlu koleksiyonu ile plajlarda renk karnavalı yaşatacak.

Özdilek, 2017 İlkbahar / Yaz havlu koleksiyonu

Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, 2017 İlkbahar / Yaz havlu koleksiyonu ile plajlarda renk karnavalı yaşatacak. Sezonun en trend renklerinin kullanıldığı Özdilek plaj havluları tatil bavulunuzun olmazsa olmazları arasında yer alacak.

Haberin Devamı

Yazın yaklaşmasıyla birlikte gündeme gelen tatil planları, plaj alışverişleriyle şenleniyor. Sezonun öne çıkan renklerinden mint yeşili, somon, gece mavisi ve mercan kırmızısı renklerinin hakim olduğu, Özdilek havlu koleksiyonu zarif ve estetik çizgileri ile bu yaz plajlara damgasını vuracak.

Plaj havlusunda bilindik Özdilek kalitesi

Deniz ve havuz sonrası keyfinizin uzun sürmesini sağlayacak Özdilek plaj havluları, yumuşaklığı ve yüksek emicilik özelliği ile konforlu ve uzun süreli bir kullanım sunuyor. Plaj şıklığını alternatif renk ve desen seçeneklerine sahip kaliteli ve yumuşak havlular ile tamamlamak isteyenler, bu yaz da Ozdilekteyim.com ya da Özdilek departman mağazalarına uğramadan tatile çıkmıyor.

Yazarlar