Editörün Seçtikleri AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

26.12.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yükselen burçlarına göre Akrep ve 2004

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım






Bu yıl yavaş hareket eden gezegenler size destek verirken hem değişikliklerden yararlanacak hem de huzur bulacaksınız. Uranüs sürprizler getirirken, Satürn sizi entelektüel yönden destekliyor daha sağlam kılıyor. Boşa geçirmeyeceğiniz çok şey kazanacağınız bir yıldasınız..
2004 çok güzel bir yıl olabilir. Satürn size rahat açısıyla dengeli çalışma ve istikrar getiriyor. İş hayatında yeni tecrübeler edinirken düzeninizin de bozulmadığını göreceksiniz. Satürn size yeni bağlantılar, yabancılarla ilgili konularda sorumluluklar ve hayatınızı daha geniş bir çerçeveye oturtabileceğiniz kararlılığı getirmekte.
Jüpiter de 25 Eylül tarihine kadar size yapıcı tecrübeler, daha geniş bir sosyal çevre ve grup çalışmalarında başarı sunmakta. 2004 sosyal anlamda çok daha dışa dönük bir yıl olacak.
Hiç kuşkusuz Uranüs son yedi yıl içinde sizi fazlasıyla zorladı ve getirdiği ani değişikliklerle gergin kılmıştı. Halbuki bu yıl Balık burcuna yerleşen Uranüs bu konumuyla size yaratıcı alanda heyecan ve pek çok özel uğraş da getirebilir. Uranüs 24-30 Ekim doğumlu Akreplere bu güçlü titreşimi daha fazla vermekte. Neptün'e ise dikkat etmek gerekiyor. 4-8 Kasım doğumlular daha fazla belirsizlikten şikayet edebilirler.

Şanslı alanlar:
Bu yıl şans size ortaklaşa çalışmalardan, gruplardan ve sosyal alandan gelecek. Yeni arkadaşlıklar söz konusu olabileceği gibi süregelen ilişkilerinizi de arttırabilirsiniz. Yapacağınız işlerin sosyal yönü olması size daha büyük bir tatmin de getirecektir.

Mücadele alanları:
4-8 Kasım doğumlular belirsizlik altında daha fazla kalırken, belirli dönemlerde Mars'ın sert açıları da tüm Akrepler açısından yorucu ve mücadele dolu olabilir. Bu yüzden 3 Şubat - 21 Mart, 23 Mayıs - 10 Ağustos ve 11 Kasım - 25 Aralık tarihleri arasında enerjinizi daha yapıcı kullanmanız faydalı olacak.

Aşk ve İlişkiler:
Akrep burcu ilişkilerinde kolay caymayan, kararlı, kendi adamak isteyen özellikleri ile bilinir. Akrep krizlerin de burcudur ve şüpheci yapısı ise düzgün giden bir ilişki de huzursuzluk kaynağı olabilir. Sezgilerini anlayabilmek için yüzeysel olmayan bir yaklaşım gerekir.

Akrep Kadını:
Akrep kadının adı femme fatale'e çıkmıştır. Bu ne ölçüde doğrudur bilinmez ama Akrep kadınında gizemli bir çekicilik, baştan çıkartmaya yakın bir enerji ve etkileyicilik kuşkusuz vardır. Duygusal yaşamında yoğundur ve kıskançlık duygusunu frenlemesi pek kolay değildir. Cinsellik ilişkilerinde ön safta olmakla birlikte, ruhsal bütünlük de göz ardı edilmez. Kolay affeden birisi değildir. Kuruntu ve endişe ilişkilerini yıpratabilir. 14 Ocak - 8 Şubat, 7 Ağustos 7 Eylül, 22 Kasım - 16 Aralık dönemlerinde aşkta mutlu olmak çok daha kolay. 3 Nisan - 7 Ağustos döneminde geri giden Venüs ilişkilere kararsızlık getirebilir.

Akrep Erkeği:
Bir su burcu olan Akrep erkeğinde de sezgiler, duygusal derinlik ve ruhsal birleşme büyük önem taşır. Bununla birlikte Akrep erkeğinde güç isteği, baskın bir enerji ve güçlü bir cinsellik de saklıdır. Akrep aşırılıkların burcu olduğu için ilişkilerinde kriz yaratmayı sever. Tensel zevklerini dizginlemesi pek kolay değildir ve bu yüzden kıskançlık önemli bir sorun olabilir. Akrep erkeği ile beraber olmak pek kolay olmayacaktır. Eğer yıkıcı davranırsa gerçekten çok yaralayıcı konuşabilir. 7 Mayıs - 23 Haziran, 11 Kasım - 25 Aralık dönemleri aşkta size daha fazla keyif getiren gelişmeler mümkün. Bununla birlikte 3 Şubat 21 Mart arasında tartışmalar problem yaratabilir.

İş ve Para
Bu yıl iş hayatında çok verimli bir dönemdesiniz. Satürn size büyük bir denge, yapıcı çalışmalar ve geçmiş yıllarda verdiğiniz mücadelelerin yapıcı sonuçlarını ve verimlerini sunacak. Akıllı riskler alarak iş hayatınızda daha sağlam bir temel edinebilirsiniz. Satürn'ün bu konumu yabancılarla ilişkiler açısından da, önemli kazançlar olabileceğini söylemekte. Jüpiter'in açısı da hesaba katılırsa sizi bereketli olanaklar beklemekte.

Sağlık
Bu yıl ağır transitlerin olmaması sizi sağlık açısından daha sağlam kılmakta bu yüzden ancak gelip geçici gerginliklerin olabileceği anlaşılmakta. 3 Şubat - 21 Mart ve 23 Mayıs - 10 Ağustos günleri arasında işteki yoğunluk nedeniyle sağlığınız yıpranabilir.

Tanımlayan kelimeler:
(+) Kararlı, dayanıklı, duygusal derinlik gösteren, güçlü, tutkulu, karizmatik, gizemli, sezgileri güçlü
(-) Kıskanç, inatçı, yıkıcı, kinci, ciinselliğe aşırı vurgu yapan, sadist, güç elde etmek için oyun çeviren
Yönetici gezegeni: Mars / Pluto
Elementi: Su, Niteliği: Sabit
Mitolojisi: M.Ö. 2000 yılından gelen Gılgamış hikayesinde Akrep bir adam bulunmaktadır. Greklerde Orion takım yıldızı avcı bir adam Zeus'un kıskançlığı ile gönderilen dev bir akrep tarafından öldürülür.
Vücutta karşı geldiği bölge: Cinsel organlar
Rengi: Koyu kırmızı, bordo, kan rengi
Metali: Demir
Taşı: Opal

YÜKSELEN KOÇ
Bu yıl ev ve yakınlara ilişkin sorumluluklar ağır basmakta. İş hayatında sonlar ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Son dönemde ilişkilerden kazanç elde etmek mümkün.

YÜKSELEN BOĞA
Yeni dönemde size yaratıcılık ve kendinizi gösterebileceğiniz pek çok alanda şans söz konusu. Bu arada özellikle eğitim hayatında daha fazla kalıcı başarı elde edebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER
Yeni yılda maddi alanda biraz daha tutumlu olmalısınız. Gelirinizi arttırmak için daha fazla çaba sarfedeceksiniz. Ev hayatında ise rahatlama söz konusu.

YÜKSELEN YENGEÇ
Bu yıl size önemli kararlar, başlangıçlar ve sorumluluklar getirmekte. Yükselen burcunuzda bulunan Satürn kişisel konular sizi ciddi düşünmeye yöneltiyor.

YÜKSELEN ASLAN
Yeni yıl size aradığınız pek çok desteği getirmekte. Geçmişe ait konuları daha iyi değerlendirebilirsiniz. Bu arada maddi alanda rahatlama mümkün.

YÜKSELEN BAŞAK
Bu yıl Jüpiter size şans, başarı ve pek çok alanda genişleyen ufuklar sunmakta. Eski sorunlar ortadan kalkarken yeni fırsatlar yakalayabileceksiniz.

YÜKSELEN TERAZİ
Yeni sorumluluklar alabilir ve kariyerde yükselme yaşayabilirsiniz. Yılın en güzel dönemi ise Eylül sonunda başlayacak ve 2005 yılında da devam edecek.

YÜKSELEN AKREP
Bu yıl size denge ve değişiklik getiren olanaklar var. İş hayatında daha sağlam bir zeminde olabilirsiniz ama aynı zamanda hızlı değişiklere de adapte olabileceksiniz

YÜKSELEN YAY
İş hayatında öne çıkma ve daha fazla tanınma mümkün. Amaçlarınız yönünde daha ısrarcı olmalısınız. Yatırımlarınızı ciddi biçimde düşünmeniz gerekiyor.

YÜKSELEN OĞLAK
Pek kolay bir yıl olmamakla birlikte yılın sonunda daha kazançlı çıkabilirsiniz. Özellikle iş hayatında ve ilişkilerden kaynaklanan önemli stresleriniz olabilir.

YÜKSELEN KOVA
Bu yıl size ortaklaşa kazançlar açısından destek vermekte. Toplu paralar almak ya da eşinizin, ortağınızın maddi birikimlerinden yararlanabilmek mümkün.

YÜKSELEN BALIK
Bu yıl size büyük değişim, özgürleşme ve geçmişi geride bırakabileceğiniz olanaklar getirmekte. Ayrıca yakın beraberliklerden de çok şey şey öğrenebilir ve kazanabilirsiniz.

En uyumlu olduğu burçlar:
Yengeç ve Balık

En zorlandığı burçlar:
Kova ve Aslan

24 EKİM 2 KASIM3 KASIM 12 KASIM13 KASIM 22 KASIM
00:00AslanAslanBaşak
00:30AslanBaşakBaşak
01:00AslanBaşakBaşak
01:30BaşakBaşakBaşak
02:00BaşakBaşakBaşak
02:30BaşakBaşakBaşak
03:00BaşakBaşakTerazi
03:30BaşakTeraziTerazi
04:00BaşakTeraziTerazi
04:30TeraziTeraziTerazi
05:00TeraziTeraziTerazi
05:30TeraziTeraziAkrep
06:00TeraziAkrepAkrep
06:30TeraziAkrepAkrep
07:00AkrepAkrepAkrep
07:30AkrepAkrepAkrep
08:00AkrepAkrepAkrep
08:30AkrepAkrepYay
09:00AkrepYayYay
09:30AkrepYayYay
10:00YayYayYay
10:30YayYayYay
11:00YayYayOğlak
11:30YayOğlakOğlak
12:00YayOğlakOğlak
12:30OğlakOğlakOğlak
13:00OğlakOğlakKova
13:30OğlakKovaKova
14:00OğlakKovaBalık
14:30KovaBalıkbalık
15:00KovaBalıkKoç
15:30BalıkKoçKoç
16:00BalıkKoçBoğa
16:30KoçBoğaBoğa
17:00KoçBoğaİkizler
17:30Boğaİkizlerİkizler
18:00Boğaİkizlerİkizler
18:30İkizlerİkizlerİkizler
19:00İkizlerİkizlerYengeç
19:30ikizlerYengeçYengeç
20:00İkizlerYengeçYengeç
20:30YengeçYengeçYengeç
21:00YengeçYengeçAslan
21:30YengeçAslanAslan
22:00YengeçAslanAslan
22:30AslanAslanAslan
23:00AslanAslanAslan
23:30AslanAslanAslan


OckŞbtMrtNsnMysHzrnTmmzAğstEylEkmKsmArlk
AŞK****************************
İŞ*****************************
SAĞLIK**************************


YARIN: 2004'TE YAY


YAŞAM


Risk alan Akrepler kazançlı çıkacak
13'lük tecavüz annesi
'Noel Baba aslında Hıristiyan değildi'!
Mars'a indi sesi kesildi
Ölüm çukuru 26 saat açık kaldı
Uzun evlilik için 30 yaşını bekleyin
Kız isteyecekti işkence gördü
Noel'de uçak faciası
Talihine lanet okudu...
Öğretmenlerin heykeli dikilecek
İki kez sedyeden düşürülünce öldü
Ney sesi ile sakinleşiyorlar
Gümüşte yeni bir konsept
Dualar barış için
Yarın Milliyet'le HAFTALIK REHBER günü

Yazarlar