Astroloji Akrep’te uyandırıcı bir yeniay

Akrep’te uyandırıcı bir yeniay

06.11.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hayatımıza sarsıcı değişiklikler getirebilecek bir dönemden geçiyoruz

Akrep’te uyandırıcı bir yeniay

Sevgili okurlar, Akrep temalarının hayatımızı yenileyeceği, sarsacağı bir dönemden geçiyoruz. Akrep sabit bir burçtur, pek kolay harekete geçmez ya da bir biriktirme süreci içinde olabilir. Dün Akrep burcundaki yeniay hem riskli, hem de yenileyici, uyandırıcı koşullar getirmekte. Yeniaylar bir çeşit tetik etkisi taşırlar. Var olan koşulları ya da bilincimizi uyarırlar. Bu yeniay çok yüksek Uranüs enerjileri barındırmakta. Yeniayın Uranüs’ün tam karşısında gerçekleşiyor olması uzun süredir sabit olan, hareketsiz kalan şeylerin artık yerinden oynayabileceğini gösteriyor. Kuşkusuz bu durum doğa olayları açısından oldukça riskli koşullara işaret edebilir.

Haberin Devamı

Psikolojik açıdan bir yenilenme ve uyanış süreci içindeyiz. Artık eskisi gibi kalmak istemiyoruz ve bu isteğimizi her alanda ortaya koyabiliriz. Şimdiye kadar kendimizi güvende gördüğümüz şeylerden aniden uzaklaşabiliriz. Bu durum ilişkilerde, ortaklıklarda ani tutum değişikliklerine işaret edebilir. Bu dönemde parasal durumumuzu, finansal dengemizi ilgilendiren koşulların da sarsıntılı olabileceğini söyleyelim. Bu yeniayın yoğun Akrep enerjisi taşıması Mars’ın da bu burca ilerlemesinden kaynaklanmakta. Bildiğiniz gibi ülkemiz de Akrep doğumlu olduğu için, bu dönemde güçlü bir yenilenme, kararlı davranma ve korkuları aşma sürecinden geçiyor olabiliriz. Mars askeri konularla da ilişkili olduğu için, bu dönemde ordumuzu ilgilendiren değişiklikler, hareketler çok daha fazla gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Yükselen burcunuza göre yeniay neler getirmekte?

Yeniayın getirdiği koşullara yükselen burcunuza göre de bakmalısınız. Eğer yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde kendinizi ortaya koymak, cesaret göstermek, sahneye çıkmak isteyebilirsiniz. Yatırımlar, kimi zaman fiziksel risk içeren durumlar, borçlar, miras ya da ortaklıklarda ani değişiklikler, açılımlar, uyanışlar da gündeme gelebilir. Boğa ise bu dönemde çok önemli şahsi konular, kariyeriniz, statünüz ve ilişkilerinizi ilgilendiren yenilikler tetiklenmekte. Esnek olmaya özen göstermelisiniz. Evlilikte ve tüm ilişkilerde ani uyanışlar, kimi zaman kopmalar gündeme gelebilir. İkizler ise bu dönemde iş ve çalışma koşullarında, iletişim içinde olduğunuz kişilerle görüşmelerde daha farklı davranmanız gerekebilir. Ziyaretler, çevresel değişikliklere vurgular var. Sağlık, çalışma koşullarına ve kimi zaman kaza unsuru olabilecek durumlara karşı uyanık olmalısınız. Yengeç ise bu dönemde yaratıcı konular, spekülatif işler ve keyifler için daha fazla harcama ve odaklanma söz konusu. Kendi kaynaklarınızı doğru yönde kullanmaya bakmalı ve çarçurdan kaçınmalısınız. Aşkta da ani, sürprizli durumlar mümkün. Aslan ise bu dönemde şahsi alanda, evinizi, ailenizi, yerleşiminizi ilgilendiren konularda yenilikler, sarsıcı değişiklikler söz konusu olabilir. Kişisel alanda kendi isteklerinize odaklanabilirsiniz. Ancak eskilerden kopma durumu da söz konusu. Başak ise bu dönemde düşüncelerinize, sözlerinize daha çok özen gösterebilirsiniz. Bazı haberler, yakınlarla, kardeşlerle ilişkiler yenilenme ve farklılık getirebilir. Ancak elde olmayan nedenler de söz konusu.

Haberin Devamı

Yükseleniniz Terazi ise bugünlerde kaynaklarınızı, para durumunuzu ilgilendiren anilikler, uyanışlar ve yeteneklerinizi canlandırabilecek farkındalıklar içinde olabilirsiniz. Ayrıca gruplar, arkadaşlıklar ve gelecek beklentileriniz açısından da yenileyici günlerdesiniz. Akrep ise bu dönemde kendinizi yenileme, yeni adımlar, başlangıçlar dikkat çekmekte. Yaratıcı yönlerinizi bağımsızca ortaya koyabilirsiniz. İş hayatında dikkat çekici olabilecek adımlar atabilirsiniz. İlişkiler de uyandırıcı olacak. Yay ise bu dönemde düşünce ve inançlarınızı ortaya koymak için daha çok şey yapabilirsiniz. Uzaklarla, yabancılarla ilgili konular aniden değişebilir. Bu dönemde kontrol edemediğiniz koşullara ve beklenmedik olaylara çok daha açıksınız. Bu durum sizi kimi zaman huzursuz edebilir. Oğlak ise bugünlerde işte ve kendinizi göstermek istediğiniz konularda bazı stresler ya da endişeler yaşayabilirsiniz. Konuları aşırı kişiselleştirmemelisiniz. Gruplar, arkadaş çevreniz ve beklentilerinizde ani olaylar gündeme gelebilir. Saka ise bugünlerde pek çok önemli değişiklik söz konusu. Kişisel konularda daha sabırlı olmak gerekebilir. Muhalefet ve düşmanlık yaratabilecek koşullara dikkat edin. Ancak gerek evde, gerek işte beklenmedik konular statünüzü, sorumluluklarınızı etkileyebilir. Balık ise bu dönemde yeni insanlar, yeni çevreler hayatınıza farklılık getirmekte. Ancak oldukça meşgul de olabilir ve çalışma hayatınızdaki konulara odaklanabilirsiniz. Etkin olmak için konsantrasyon sağlamaya çalışın ve fikirlerinizi başkaları ile paylaşmaya önem verin.

Yazarlar