Editörün Seçtikleri Alyansların efendisi

Alyansların efendisi

06.03.2015 - 14:50 | Son Güncellenme:

Alyansta “çelik devrimini” başlatan Lovering yeni koleksiyonuyla evlilik sezonunda hem göze hem cilt sağlığına hitap ediyor.

Alyansların efendisi

Bahar geldi, evlilik sezonu açıldı... Alyansta “çelik devrimini” başlatan Lovering yeni koleksiyonuyla evlilik sezonunda hem göze hem cilt sağlığına hitap ediyor. Mutlu beraberlikler “aşk halkalarıyla” taçlanır… “Alyansların Efendisi” olarak anılan Lovering’in özellikle kadınların hayatlarındaki en anlamlı takıları olan alyanslar ve nişan yüzüklerinde “çelik devrimi” yaşanıyor şu sıralar…

Şıklığına dikkat eden hanımların modada en büyük sorunlarından biri de pahalı alyanslarına uygun kıyafetleri bulamamak olmuştur. Ama “çelik devrimi” artık yüzüğe göre kıyafet değil, kıyafete göre yüzük kullanma dönemini başlattı Özellikle çalışan çiftlerin büyük ilgisini gören 316L steril çelikten yüzükleriyle alyansta yeni bir dönem başlatan Lovering yaklaşan evlilik sezonunda yeni modelleriyle vitrinlerdeki yerini aldı.

“Alyansların Efendisi” olarak anılan Lovering’in özellikle altın sarısını kullandığı koleksiyonlarıyla cilt sağlığıyla birlikte görselliğe de hitap ediyor. Bay ve bayanlara özel farklı tasarımlarıyla dikkat çeken Lovering’in yeni kreasyonun da hem spor hem klasik taşlı modeller dikkat çekiyor.
www.lovering.com

Yazarlar