Mutfak Ar Yıldız’dan “baş başa” çay, kahve keyfi

Ar Yıldız’dan “baş başa” çay, kahve keyfi

17.03.2015 - 15:41 | Son Güncellenme:

Yenilikçi tasarımlarıyla hayata keyif katan Ar Yıldız, çay kahve eşliğinde baş başa sohbetin tadını çıkarmak isteyenlere, iki kişilik yeni porselen çay ve kahve takımları sunuyor.

Ar Yıldız’dan “baş başa” çay, kahve keyfi

İki kişilik yeni porselen çay ve kahve setlerinde, aynı desende porselen tepsi de yer alıyor.

Birlikte zaman geçirmeyi anlamlı kılan, ister romantik bir aşk, ister sağlam bir dostluk ya da yakın komşuluk ilişkisi olsun, samimi sıcak bir sohbete eşlik eden çay ve kahvenin yerini hiç bir şey tutmuyor. Ar Yıldız, günün sohbete ayrılan herhangi bir saatinde, porselen şık bir fincanda sunulan çay ya da kahveyle tüm yorgunluklarını unutmak isteyenlere, iki kişilik porselen çay ve kahve setleri sunuyor.

Ar Yıldız’ın, tabaklarıyla birlikte iki adet porselen çay ya da kahve fincanından oluşan, yeni çift kişilik çay ve kahve setlerinde, fincan ve tabaklarla aynı renk ve desende, bir adet de porselen tepsi yer alıyor. Ar Yıldız’ın, “baş başa sohbetler için” özel tasarladığı, yeni 2’li kahve fincanı ve tepsisi 135 lira, 2’li çay fincanı ve tepsisi de 199 liralık fiyatıyla satışa sunuluyor.

Yeni çift kişilik porselen çay ve kahve setleri, Ar Yıldız’ın yurt içi ve yurt dışındaki 850 aktif bayisinde, Ar Yıldız Court mağazaları ve internette www.aryildizcourt.com adresindeki online satış sitesinde, kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Yazarlar