Mutfak Ar Yıldız’dan zarif İngiliz porseleni

Ar Yıldız’dan zarif İngiliz porseleni

26.01.2015 - 15:14 | Son Güncellenme:

Türk mutfak kültürüne yenilikçi değerler katan Ar Yıldız, Royal Queen İngiliz Porseleni ile şimdi de kraliyet ailesinin zarafetini şık sofralara taşıyor.

Ar Yıldız’dan zarif İngiliz porseleni


7’si Ar Yıldız için özel tasarlanan 15 farklı desenden oluşan Royal Queen Serisi, bileşimindeki kemik külü sayesinde, daha hafif, ince ve dayanıklı olma ayrıcalığı sunuyor.

İngiliz porseleninin kalitesini yansıtan Royal Queen, ürün kullanıcılarına bu yılın ilk güzel sürprizi olarak Ar Yıldız Porselen Koleksiyonu’ndaki yerini aldı. Estetik tasarımı ve kalitesiyle, özel sunumlar için sofralara sıra dışı bir ambiyans katacak olan “Royal Queen By Ar Yıldız” serisi, birbirinden göz alıcı desen seçeneklerinden oluşuyor.

Estetik, kaliteli ve sağlıklı

Yüksek kaliteyi yansıtan serideki ürünlerin içeriğinde, insan sağlığına zararlı "kurşun ve kadmiyum" gibi maddeler bulunmuyor. Buna karşın bileşiminde yer alan yüzde 45 oranındaki kemik külü, kaliteli bir porselende aranan, saflık, hafiflik, incelik ve dayanıklılığı, Royal Queen İngiliz Porseleni’nin kişilik özellikleri haline getiriyor.
Kemik külü, porselen hamuru ve koalin karışımı sayesinde, çok ince, pürüzsüz ve yüksek dirence sahip olan seri, parlak ve kalın sırı sayesinde metal çizilmelerine karşı da daha dayanıklı olma özelliği taşıyor. Bu sayede çiziklerde yuvalanan bakterilerle, artık maddeleri barındırmayan ve sağlıklı bir kullanıma sahip olan Royal Queen By Ar Yıldız’ın, yaldızsız modelleri mikrodalga fırınlara da girebiliyor.

Haberin Devamı

Ar Yıldız’ın porselen koleksiyonuna eklediği Royal Queen İngiliz Porseleni’nin 15 farklı desen serisi, www.aryildiz.com internet adresindeki web sitesi ile sosyal medyadaki Ar Yıldız sayfalarında sergileniyor. Royal Queen By Ar Yıldız İngiliz porselen takımları, Ar Yıldız’ın yurt içi ve yurt dışında 850 civarındaki bayisi ile birlikte, online satış sitesinde de satışa sunuluyor.

Yazarlar