Editörün Seçtikleri Aşk liberosu

Aşk liberosu

01.05.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Aşk liberosu

Aşk liberosu


Almanya, bir lolitadan ayrılıp başka bir lolitaya vurulan ünlü futbolcu Matthaeus'u konuşuyor

Hayri Dizerkonca / Frankfurt


Alman Milli Futbol Takımı'nın ve Bayern Münih'in vazgeçilmez oyuncusu Lothar Matthaeus, Bayern Münih'in doktoru Hans Wilhelm Müller - Wohlfahrt'ın kendinden 16 yaş küçük kızıyla büyük bir aşk yaşıyor.
Uğruna ilk eşinden boşandığı İsviçre Güzellik Kraliçesi, İtalyan fotomodel Lotita'dan da ayrılmak üzere olan 38 yaşındaki ünlü futbolcunun, 22 yaşındaki fotomodel Maren Müller - Wohlfahrt ile arasında bir süre önce başlayan ilişki en sonunda resmiyete kavuştu.
Milli Takım'ın doktorluğunu da yapan Müller - Wohlfahrt'ın, arkadaşlık derecesinde samimi olduğu Matthaeus ile Londra'da yaşayan kızı Maren arasındaki ilişkiye soğuk baktığı söyleniyor. Bugüne kadar yaptığı iki evlilikten üç çocuğu olan ünlü futbolcunun, sevgilisiyle evlilik planları yaptığı öğrenildi.
Almanya'nın magazin gündemine bomba gibi düşen aşka, medya da geniş yer verirken, haftalık magazin dergisi Bunte son sayısında, Lothar Matthaeus ile ilgi haberinde, futbol yıldızının Maren'i ilkokuldan beri tanıdığını belirtti.
Takım arkadaşlarının Matthaues'a "Damat" diye hitap ettiklerini belirten dergi, yeni sevgilisinin Matthaeus için, "Çok hoş biri" dediğine de yer verdi.
Bild gazetesi ise halen Londra'da ünlü "Christie's" firmasında çalışan Maren'in, firmanın New York'taki şubesine atanmak istediğini ve Matthaeus'la Amerika'da yaşamanın planlarını yaptığını yazdı.


Yazarlar