Stil Bath & Body Works

Bath & Body Works

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Amerika’nın önde gelen kişisel bakım ve koku markası Bath & Body Works, ilk mağazası İstinye Park’ta açıldı. Bath & Body Works, İkinci mağazası ise 3 Kasım Perşembe günü Bağdat Caddesinde açılacak.

Bath & Body Works

Bath and Body Works kokuyu eğlenceye dönüştürmeyi hedef haline getiren ve mağazaya yapılan her ziyaretin özel bir deneyim olmasına adamış bir markadır. En sofistike ve büyüleyici kokuları keşfedin, demo alanında canlandırıcı vücut jellerini ve scrub ürünlerini test edin ve sizin için en mükemmel ürünü bulmak için vücut losyonlarından ev kokularına kadar herşeyi deneyin.

Haberin Devamı

Heyecan verici Bath & Body Works mağazalarında bulabileceğiniz koleksiyonlar;

True Blue Spa, Şımartan formülleri fonksiyonel aksesuarlarıyla birleştiren, kolay ulaşılabilir, erişilebilir ve içerik özellikli spa performanslı ürün koleksiyonudur. Bu ürünler spa’da geçireceğiniz bir güne alternatif olarak, aynı keyfi evinize getirmektedir.

Aromatherapy, rahatlatıcı etki veren bitkisel yağlar ve saf esanslar içeren kişisel bakım koleksiyonudur. Bu koleksiyon kokuları kullanarak kendinizi iyi hissettirecek vücut bakımı sağlar.

Bath & Body Works

C.O Bigelow, özgün ürünler, güzellik çözümleri ve yıllar geçsede değişmeyen favoriler sunar. Marka 1838’de aile işletmesi olan bir eczanede yaratıldı. Geçmişte denenmiş ve güvenilir şifalı formüller bugün sorun çözen, şık ve şeçkin kişisel bakım ürün gruplarını oluşturmaktadır.

Haberin Devamı

Bath & Body Works

Slatkin & Co., dünyadaki en iyi koku uzmanları tarafından geliştirilen yüksek kalitede mumlar ve koku yayıcılarının yer aldığı sofistike ev kokusu markasıdır.

Bath & Body Works

Signature Collection, her gün rahatlıkla kullanabileceğiniz, karşı koyamayacağınız ve makul fiyatları ile birbirinden özel 25’ten fazla kokuyu bünyesinde bulundurur. Her kadın için kendini şımartabileceği günlük vücut bakım ürünlerinden oluşur.

Bath & Body Works

Yazarlar