Makyaj Bayram kolonyanız hazır mı?

Bayram kolonyanız hazır mı?

09.08.2012 - 16:48 | Son Güncellenme:

Eyüp Sabri Tuncer, limon kolonyasının yanı sıra birbirinden çekici kolonya çeşitleriyle misafirleriniz için güzel bir ikram seçeneği sunuyor!

Bayram kolonyanız hazır mı

Bayram heyecanı yaklaşırken, bayram ziyaretleri için evlerdeki eksikleri tamamlama zamanı geliyor. Geleneksel bayramların vazgeçilmezi kolonya, bayram ziyaretlerinde misafirlere sunulan ikramların olmazsa olmazları arasındaki yerini geçmişten bugüne hâlâ koruyor. Günümüzde misafirlere kolonya ikram ritueli hâlâ büyük küçük hepimize keyif veriyor.

Türkiye’de kendi formülüyle üretim yapan ilk marka olan Eyüp Sabri Tuncer, 1923 yılından beri kesintisiz kolonya üretimi yapıyor ve birbirinden hoş kokuda ki 14 çeşit kolonyası ile bayramların vazgeçilmez kokusu olmayı sürdürüyor. Eyüp Sabri Tuncer, bayramlarda misafire kolonya ikram etme geleneğini, sunduğu bu birbirinden hoş kokularıyla daha da zenginleştiriyor.

Limon kolonyası deyince Eyüp Sabri Tuncer

Bayramlarımıza kokusu ile ayrı bir hoşluk sunan Özel Seri Klasik Limon Kolonyası, şık tasarımlı şişe ve ambalajıyla da ikramlarda göz dolduruyor. Kolonya tutkunları için ayrıcalıklı bir kokuya sahip bu doğal iksir, natürel içerikli esansiyel yağlar ile harmanlanarak üst notlarda limon ağacı ve yeşil yapraklarla açılıyor, kalp notundaki transparan çiçeklerle zenginleştirilerek, dip notta limon kabukları ile son buluyor.

“Paris Gecesi”nden “Hatıralar”a kolonya klasikleri

Eyüp Sabri Tuncer’in gelenekselleşmiş limon kolonyası dışında en çok tercih edilen kolonyaları arasında “Lavanta”, pudralı çiçeklerin naif dokunuşuyla açılan, gül, yasemin, ylang-ylangla devam eden, paçuli, hint çimeni, meşe yosunu ve vanilyayla son bulan dinlendirici, yatıştırıcı, afrodizyak bir etkiye sahip “Paris Gecesi” yer alıyor. Zeki Müren’in de en sevdiği kolonyalardan olan ve yeşil yaprak kokularıyla açılan, gül, müge, su çiçekleriyle devam eden, hint çimeni, sandal ağacı ve tatlı misklerle son bulan romantik, ve rahatlatıcı bir etkiye sahip, “Hatıralar” kolonyası da müşterilerimizden yoğun ilgi görüyor.

Yazarlar