Editörün Seçtikleri Big Chefs'ten gül konseptli 14 Şubat!

Big Chefs'ten gül konseptli 14 Şubat!

03.02.2012 - 14:48 | Son Güncellenme:

Her ay farklı bir konsept ile misafirlerini ağırlayan Big Chefs, Şubat ayını romantizmin sembolü olan gül konseptiyle karşılıyor.

Big Chefsten gül konseptli 14 Şubat

Misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmayı hedefleyen Big Chefs, Şubat ayı boyunca aşkınıza ortak olacak.
Yılın 365 günü, günün her saati, en lezzetli yemekleri, en taze ekmekleri ve en özel tatlıları bulabileceğiniz Big Chefs, bu ay misafirlerinin karşısına gül konseptiyle çıkıyor.

Haberin Devamı


Big Chefs, Şubat ayı boyunca Sevgililer Günü’ne özel tüm restoranlarında kahve ve çay sunumlarıyla birlikte servis ettiği güllü kurabiye ve çikolataların yanı sıra; Türk Kahvesinin yanında ikram edilen güllü lokumlarıyla da gününüzü unutulmaz kılacak.


Kendi el yazınızla aşkınızı itiraf edin!


Romantik anlar için her detayı düşünen Big Chefs, çay ve kahve sunumları ile birlikte verilen gül konseptli kartlarla da aşkınıza ortak olacak. Çiftler, birbirinden etkileyici notların yer aldığı kartlara yazacakları sihirli sözcüklerle, aşkını itiraf edecek.


Big Chefs bu ay boyunca çay ve kahve ikramlarıyla sunduğu güllerin yanı sıra, tüm restoranlarını gül konseptli çiçek tasarımlarıyla süsleyerek; Sevgililer Günü ruhunu sadece özel tatlarıyla değil, mekan tasarımı ile de yaşatacak.

Haberin Devamı

Big Chefs
212 352 75 47

Yazarlar