Editörün Seçtikleri BİMAŞ'tan muhteşem tanıtım

BİMAŞ'tan muhteşem tanıtım

08.10.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

BİMAŞ'tan muhteşem tanıtım

BİMAŞtan muhteşem tanıtım

Yeni yayın dönemi gecesi medya ve sanat dünyasını buluşturdu

TÜRKİYE'nin iki büyük televizyon kuruluşu Kanal D ve atv'nin oluşturduğu BİMAŞ, önceki gün Çırağan Sarayı Balo Salonu'nda düzenlenen muhteşem bir davetle her iki kanalın yeni yayın dönemini tanıttı.
BİMAŞ Genel Müdürü Zühtü Sezer, Genel Müdür yardımcıları Pervin Sümer ve Ayşe Ermen'le, Pazarlama Müdürü Efe Önbilgin'in tarafından karşılanan ünlü konuklar gece boyunca bol bol sohbet etme imkanı buldular. Yonca Evcimik ile Seren Serengil'in cesur dekolteleri ile ilgi odağı olduğu geceye Nejat Uygur ailesiyle birlikte katıldı. Tekin Akmansoy'dan Cihat Tamer'e, Ali Kırca'dan Serap Ezgü'ye kadar birçok tanınmış ismin biraraya geldiği gecede Kanal D ile atv'nin programları barkovizyon gösterisiyle tanıtıldı. BİMAŞ'ın davetinde Doğan Medya Gurubu Başkanı Yaşar Eroğlu, Doğan Medya Grubu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yalçındağ, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Kanal D Genel Müdürü Faruk Bayhan ve atv Genel Müdürü Ekrem Çatay da yer aldı.
Doğan Medya Grubu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yalçındağ, BİMAŞ'ın davetinde Kanal D Genel Müdürü Faruk Bayhan ile sohbet etti, yeni yayın dönemindeki büyük atağını değerlendirdi.
Davetin renkli simalarından biri de Okan Bayülgen'di. Yakında atv'de yayınlanacak olan "Utanmaz Adam" adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Bayülgen, geceye eşi Zeynep Gönenç ile katıldı.
Kanal D'nin yeni yayın dönemindeki önemli kozlarından "Unutabilsem" adlı dizinin başrol oyuncusu Emrah, BİMAŞ'ın tanıtım törenine rol arkadaşı Banu Sağnak ile birlikte geldi.
Ekranların sevilen yıldızı Yonca Evcimik her zaman ki neşesiyle Çırağan Sarayı'nın Balo Salonu'nda da ilgilerin odak noktası oldu. Dekolte kıyafetiyle dikkati çeken sanatçıya eşi Harun ve "Çılgın Bediş" dizisindeki rol arkadaşları eşlik etti.

Yazarlar