Makyaj Body Shop Body Butter Duo ile vücudunuzu nemlendirin!

Body Shop Body Butter Duo ile vücudunuzu nemlendirin!

07.05.2011 - 11:49 | Son Güncellenme:

Body Butter Duo, önümüzdeki günlerde Body Shop raflarında yerini alacak. Bu haber, hem markanın ürünlerine karşı büyük ilgi gösteren hem de doğal bir güzelliğe kavuşmak isteyen yeni katılımcılar için oldukça sevindirici.

Body Shop Body Butter Duo ile vücudunuzu nemlendirin

Gizem Aydoğan

Haberin Devamı

Body Butter olarak bilinen vücut kremleri Body Shop markasının en çok tercih edilen ürünleri arasında. Her 3 saniyede dünyanın bir yerindeki bir mağazada bu ürünlerden alındığı söyleniyor. Peki yeni gelecek ürünü bu kadar özel kılan nedir?



Bu ürün “ikisi bir arada” mantığıyla üretilmiş. Kutunun içerisinde yin ve yang şeklinden esinlenmiş bölümler içerisinde 2 farklı ürün bulunuyor. Ürünlerin içerikleri vanilya, gül vb. olarak sıralanıyor. Ancak her bölümde farklı cilt tiplerine uygun doku ve içeriği olacak.



Birinci bölmede genellikle duştan sonra vücudu nemlendirmek için kullanılan yumuşatıcı etki gösteren losyon nemlendirici, ikinci bölmede ise neredeyse balm kıvamında ve diz, dirsek ve topuk gibi sert bölgelerdeki cilt sorunları için kullanılacak olan yoğun nemlendirici bulunuyor.

Haberin Devamı



Çoğumuz karma bir cilde sahibiz. Bu nedenle Body Butter Duo tüm ihtiyaçları karşılayacak gibi görünüyor.
Nemlendiricinin farklı kokuları olacak. Vanilya, çilek, mango ve çiçeksi kokularda satışa sunulacak. Ürünün satışına 5 Mayıs’ta başlanıyor.

Yazarlar