Yaşam Bu balonlar uçmuyor!

Bu balonlar uçmuyor!

09.07.2008 - 02:35 | Son Güncellenme:

Japon adalarından Hokkaido’nun kuzeyindeki derin sularda yaşayan ve vücudundaki yumrulardan dolayı “balon balığı” adı verilen balıklar başkent Tokyo’daki Şhinagava Aquastadyumu’nda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Bu balonlar uçmuyor

Bir kadın bir balon üzerine yapışan balıkları böyle merakla inceledi. Balon balıkları deniz dibinde vücutlarındaki yumruları kayalara yapıştırarak güçlü akıntıların kendilerini sürüklemesini önlüyorlar.

Haberin Devamı

Benim sütüm nerede?
Kanada’nın Saskatoon hayvanat bahçesinde dünyaya gelen 2 beyaz Bengal kaplanı yavrusundan biri yemek vakti bakıcılarının getireceği sütü beklerken kameralara böyle poz verdi. Bir aylık olan yavrular anneleri Rani’nin yeterli sütü olmaması nedeniyle bakıcılar tarafından besleniyor.  

Besle timsahı...
Pakistan’ın Karaçi kenti yakınlarında her yıl düzenlenen “Şeedi Mela” isimli timsah festivali bu yıl da büyük ilgi gördü. Fotoğrafta festivale katılan bir Pakistanlı timsah beslerken görülüyor. Festival Karaçi’nin hemen dışındaki Mangopir’de yaşayan Afrika kökenli bir klan tarafından Afrika kültürüne dikkat çekmek amacıyla düzenleniyor.

Yazarlar