Stil Calvin Klein Yaz Renkleri

Calvin Klein Yaz Renkleri

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

2012 Calvin Klein Dünyası!.. Amerika moda devlerinden Calvin Klein alt markalarının, 2012 ilkbahar / yaz sezonu için çektiği birbirinden çekici fotoğraflarıyla karşımızda!

Calvin Klein Yaz Renkleri

Calvin Klein 2012 ilkbahar / yaz sezonu için hazırlanan “White Label” isimli koleksiyon, Lily Donaldson, Danny Beauchamp ve Vladimir Ivanov modelliğinde, Sebastian Kim tarafından kayalıklar ve gökyüzü temasıyla California’ da çekildi.

Haberin Devamı

George Cortina’nın minimalist stilistliğinde hazırlanan kombinlerden oluşan koleksiyon, beyaz smokin ceketler, straplez salaş görünümlü tulumlar ve dekoltesli maxi gece elbiselerinden oluşuyor.

Calvin Klein Yaz Renkleri

Calvin Klein markalı kıyafetler haricinde, erkekler için iç giyim ve mayo modellerini de gördüğümüz reklam kampanyası, Calvin Klein İç giyim Koleksiyonu,Calvin Klein Koleksiyonu, ck Calvin Klein ve Calvin Klein Jeans markalarından oluşuyor.

Calvin Klein iç giyim koleksiyon parçalarının parlak renkleri ve enerjisinden ilham alınarak Mert Alas & Marcus Piggott tarafından St. Jean ve St. Barts’ ta çekilen, seksi, güçlü ve canlı fotoğraflarda Lara Stone, Tyson Ballou, Matt Terry, Myles Crosby, Arran Sly ve Chris Garavaglia gibi modeller kullanıldı. Calvin Klein’ın global reklam kampanyasının öne çıkan modeli Lara Stone, markayla 2010 yılında kurduğu işbirliğini devam ettiriyor.

Haberin Devamı

Calvin Klein Yaz Renkleri

Yine Mert & Marcus tarafından çekilen Calvin Klein Jeans reklam kampanyasının başrollerini kadınlar için tasarlanan renkli skinny jean’ler ve erkekler için tasarlanan çift indigolu düz kesim pantolonlar alırken, swimwear koleksiyonunda kadınlar için farklı bikini ve mayo seçenekleri sunuyor.

Bünyesinde bulundurduğu çeşitli markalarla, sevenlerine pek çok tercih imkanı sunan Calvin Klein’ ın önümüzdeki koleksiyonlarını merakla bekliyoruz…

Yazı; Selin Çetinkaya

Yazarlar