Editörün Seçtikleri Caudalie French Kiss dudak balmları

Caudalie French Kiss dudak balmları

07.07.2018 - 14:36 | Son Güncellenme:

Yumuşak renkleri ve doğal içeriği ile Caudalie French Kiss dudaklarınızın güzelliği ve sağlığını tek bir ürünle sağlıyor.

Caudalie French Kiss dudak balmları

Kusursuz dudakların sırrı French Kiss dudak balm’ı üzüm çekirdeklerinden elde edilen polifenollerin tüm antioksidan özelliklerini bünyesinde barındırıyor.

Haberin Devamı

Bir Balm Üç Seçenek

Hafif makyaj görüntüsüyle üç özel renk seçeneğine sahip Caudalie French Kiss Dudak Balm’ı özel olarak geliştirilen kremsi dokusuyla dudakları renklendiriyor ve aynı zamanda nemlendiriyor. Bu özel ürün, karamel tabakasını kırdıktan sonra tadına varabileceğiniz üç ayrı şekerleme tadında!

Innocence

Hafif portakal ve vanilya kokularıyla dudaklarınıza yumuşaklık ve ışıltı katan French Kiss Innocence, günün her anında kullanabileceğiniz doğal pembe renk tonu ile güzelliğinizi masum bir ışıltıyla tamamlıyor.

Seduction

Tüm duyulara hitap eden yoğun vanilya kokusuyla gül esintilerinin harmanlandığı pembenin canlı ancak uçuk ve eşsiz tonu ile French Kiss Seduction dudak balmı çekiciliğinizi öne çıkararak dudaklarınıza dolgun bir görünüm katar.

Haberin Devamı

Addiction

French Kiss dudak balmı ailesinin kırmızı meyvelerden esinlenerek geliştirilen böğürtlen kırmızısı rengindeki üyesi Addiction, serinin en yoğun renkli seçeneği arasında yer alıyor. Zarif bir dokunuşla dudaklarınıza seksi bir görünüm kazandırabilirsiniz.
Her balm için önerilen satış fiyatı: 45 TL.

Yazarlar