Editörün Seçtikleri 'Cepten' kahkahalar

'Cepten' kahkahalar

29.07.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

'Cepten' kahkahalar

Cepten kahkahalar

TV'lerin 'Mükremin'i Yılmaz Erdoğan, Hisar'daki ilk gecesinde kırdı geçirdi. "Cebimde Kelimeler" adlı tek kişilik oyun kapalı gişe oynuyor

"BİR Demet Tiyatro" adlı dizisindeki "Mükremin Abi" tiplemesiyle milyonların gönlüne taht kuran Yılmaz Erdoğan'ın dört günlük Rumelihisarı maratonu başladı.
Biletleri bir hafta önce tükenen sanatçıyı, ilk gecesinde aralarında gazeteci sevgilisi Elif Dağdeviren'in de bulunduğu çok sayıda ünlü ve binlerce hayranı izledi. Ünlü popçu Burak Kut ve Türkiye güzeli sevgilisi Demet Şener, yine kısa bir süre önce Rumelihisarı'nda sahne alan komedyen Cem Yılmaz ve 31 temmuzdan İtibaren sahne alacak Şebnem Ferah, Güngör Bayrak, Erkan Özerman ve Leman Sam, Yılmaz Erdoğan'ı ilk gecesinde yalnız bırakmadı.
Erdoğan, "Cebimde Kelimeler" adlı tek kişilik oyununda, izleyicilerini kendi hayat öyküsünden yola çıkarak kahkahalarla dolu bir yolculuğa çıkardı. Sanatçı sahnede yer alan dev daktilo maketini, "Yaşar Kemal'in daktilosu. Yoksa bu kadar büyük eserleri yazamazdı" diye tanıttı ve bol bol alkış aldı.
Şov boyunca izleyicilerine kahkaha tufanı yaşatan Erdoğan'ın sivri dilinden çok sayıda ünlü de nasibini aldı.

Yazarlar