Editörün Seçtikleri CHİ Ayakkabı’da 1 TL’lik kampanya

CHİ Ayakkabı’da 1 TL’lik kampanya

02.03.2016 - 16:25 | Son Güncellenme:

2004 yılından bu yana chi markasıyla ayakkabı sektöründe yer alan Cazip Hesaplı İdeal Mağazacılık AŞ, Türkiye genelinde açtığı 70 ayakkabı zincir mağazasıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

CHİ Ayakkabı’da 1 TL’lik kampanya

Hizmet ve ürün konseptini; ‘ailenin tüm bireyleri için, her zamana ve her ortama uygun ayakkabı’ olarak belirleyen chi Ayakkabı, aksesuar ürünlerini de ekonomik ve geniş bir ürün yelpazesi ile sunarak mağazalarında alternatif seçenekler sunuyor.

Haberin Devamı

Yüzlerce model ve renk seçeneğinin satışa sunulduğu chi Ayakkabı Mağazaları’nda, uluslararası markalar nike, puma, lotto, slazenger, mp ve kendi üretimin markaları XROLL, proday , mixxe oluşan binlerce çeşit ve moda bay, bayan ve çoçuk ayakkabı ve ayakkabıyı tamamlayan kemer, çanta, cüzdan, valiz vb. aksesuarları da bol çeşit ve uygun fiyat ile müşterilerine sunmaktadır.

HER BÜTÇEYE UYGUN ÜRÜNLER

Türkiye genelinde bulunan ayakkabı mağazalarında üreticiden tüketiciye doğrudan satış yaparak her bütçeye uygun ekonomik ürünler sunduklarını belirten chi Ayakkabı Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Eroğlu, ‘’Müşterilerimize ayakkabı ve aksesuarları ile birlikte geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Satışa sunduğumuz tüm ürünlerin kalitesinden taviz vermeden, üreticiden tüketiciye doğrudan satış yaparak her bütçeye uygun ekonomik ürünler mağazalarımızda müşterilerimizi bekliyor. Hedefimiz, ülkemizin her noktasına mağazalar zinciri açarak chi marka ve güvencesiyle halkımıza kaliteli ürünler sunmak ve bir Türkiye markası olmak’’ dedi.

Haberin Devamı

chi Ayakkabı olarak farklı tarz ve konseptte üretimleri olduğunun altını çizen Eroğlu, ürünlerinin her dönem modaya uygun tarz ve stilde olduğunu belirterek, ‘’Müşterilerimiz mağazalarımızda kendilerine uygun ve yakışan bir ürünü mutlaka bulacaklardır. chi Ayakkabı kalite ve güvencesiyle müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz’’ şeklinde konuştu.

1 TL’YE AYAKKABI KAMPANYASI

chi Ayakkabı Mağazaları, uyguladığı 1 TL’ye Ayakkabı Kampanyası ile de büyük dikkat çekiyor. 60.000 çift ayakkabı için geçerli olan 1 TL’ye Ayakkabı Kampanyası ile müşterilerine kaliteli ve uygun fiyat ile hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını belirten chi Ayakkabı Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Eroğlu, ‘’Ülke genelinde 70 mağazamızda hizmet vermekteyiz. Mağazalarımızda uyguladığımız 1 TL’ye Ayakkabı Kampanyası büyük ilgi görürken, müşterilerimize bol çeşit, kaliteli ürünler sunuyoruz. Mağazalarımızda bay, bayan ve çocuklar için farklı alternatiflerin yanı sıra ünlü markaları da satışa sunmuş bulunuyoruz. Müşterilerimiz Chiayakkabi.com.tr internet adresinden veya 0212 886 95 69 nolu tüketici danışma hattımızdan bilgi alabilirler’’ ifadelerini kullandılar.

Haberin Devamı

Tüm chi Ayakkabı Mağazaları’nda geçerli olan ve müşterilerine uyguladığı 1 TL’ye Ayakkabı Kampanyası ile bir ayakkabı aldığınızda 2. ayakkabıya sadece 1 TL’ye sahip olabiliyorsunuz. Kampanya kapsamında bay, bayan ve çocuk ayakkabılarının yanı sıra bot, çizme, spor ayakkabı modelleri ile de farklı alternatifler de sizleri bekliyor.

Yazarlar