Yaşam Çocuklarını, tabutlarını öperek uğurladı...

Çocuklarını, tabutlarını öperek uğurladı...

25.06.2009 - 01:04 | Son Güncellenme:

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Canan ve Kaan Ofluoğlu kardeşler gözyaşlarıyla toprağa verildi. Çocuklarının tabutlarına sarılan anne Ofluoğlu, “Melek gidiyorsunuz” diyerek ağladı

Çocuklarını, tabutlarını öperek uğurladı...

Kastamonu’da trafik kazasında hayatını kaybeden işadamı Bülent Çebi ile kazadan yaralı kurtulan Beykent Üniversitesi öğretim görevlisi Ahmet Ofluoğlu’nun çocukları Canan ve Kaan, son yolculuklarına uğurlandı. Çocuklarının tabutunu öpen anne Nazan Ofluoğlu, “Bana çok güzel evlat oldunuz. Melek gidiyorsunuz” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Ataköy 5. Kısım Camii’nde ikindi namazı sonrası düzenlenen cenaze törenine Çebi ve Ofluoğlu ailelerinin yakınları, Canan ve Kaan Ofluoğlu’nun okul arkadaşları, Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat ile öğretim üyeleri ve eski Galatasaray Kulübü yöneticisi işadamı Ergun Gürsoy katıldı. Cenazelerin avluya getirilişi sırada ailelerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ofluoğlu kardeşlerin okul arkadaşları da tabutlara sarılarak ağladılar. Çebi’nin cenazesi Edirnekapı Sakızağacı, Ofluoğlu kardeşlerin ise Hekimbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Plastik hammade üretimi yapan fabrikası olan Bülent Çebi’nin iki çocuk sahibi olduğu öğrenildi. 
Bu arada Bülent Çebi’nin kayınbiraderi Selçuk Kutlu, kazanın yüzde 99 yol hatasından kaynaklandığını ileri sürerek, Karayolları Genel Müdürlüğü’ne dava açacaklarını söyledi.

Yazarlar