Stil David Beckham - Adidas

David Beckham - Adidas

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

David Beckham moda dünyasında adını duyurmaya ve adını sağlamlaştırmaya her geçen gün bir adım daha yaklaşıyor!.. Adidas ile çalışmalarına devam etmekte oldukça kararlı..

David Beckham - Adidas

Victoria Beckham ile birlikte reklam kampanyaların boy göstererek futboldan sonra modellik konusunda ne kadar marifetli olduğunu açıkça ortaya koyan Mr. Beckham, farklı markalar ve tasarımcılarla yaptığı ortaklıklarla daha uzun süre adından bahsettirecek gibi gözüküyor. Lakin, Beckham kameralardan ne kadar kaçsa da, basında hakkında çıkan haberlere sinirlense de, sanıyoruz başarıları ile kendisini kötü göstermeye çalışanlara, sert bir cevap verdiğini düşünüyor olacak, her geçen sezonda moda dünyasının içinde biraz daha göz önünde olmayı hedefliyor!..

Haberin Devamı

David Beckham - Adidas

Adidas için Undefeated markasının tasarımcısı James Bond ile biraraya gelerek, İlkbahar-Yaz 2012 için kapsül bir koleksiyon hazırlayan Beckham, rahatlığın ve spor olgusunun ön plana çıktığı tasarımları ile eşi Victoria Beckham'a rakip olur mu dersiniz?.. Bizce böyle devam ederse, Mr. Beckham adını Victoria'dan daha çok duyuracak gibi gözüküyor.

Adidas ile ilk olarak 2009 senesinde bir araya Beckham ve Bond, gördükleri ilgi karşısında durmak bilmeksizin çalışmalarına devam ediyor. İkilinin 3. senelerinde daha sade ve minimal bir koleksiyona imza atarak "rahatlığın" ön plana çıkmasını sağladıkları oldukça açık gözüküyor. Sof renklere sahip olması açısından spor zamanında ya da günlük hayatta alternatif parçalarla birleştirerek "şık" olunabilecek kadar özgürlük tanıyan koleksiyon, beylerin önümüzdeki sezonda Adidas tercih etmelerinin bir başka sebebi olacak gibi duruyor. Aslında biz bu kadar soft renklerin arasında birazda neon renkli ayakkabılar ile kombinler beklerdik, Beckham ve Bond bundan neden uzak durdular bilemedik. Belki de ikili, Adidas'ın o çok sevdiğimiz kırmızı, mavi tonlarındaki ayakkabıları ile, koleksiyondan seçilen parçaları kombinlemeleri için beyleri "özgürlük" şansı tanıdılar.

Haberin Devamı

David Beckham - Adidas

Çoğu zaman maddi güçleri sayesinde oldukça eleştirilen ve bu sayede birçok kampanya da yer aldıklarına dair dedikoduların çıktığı ancak, buna karşın magazin basınının herşeye rağmen dünya üzerinde en çok ilgi gösterdiği çift olan Beckhamlar, bakalım daha ayrı ayrı ya da birlikte hangi reklam kampanyalarında boy gösterip, çeşitli markalarla ve isimlerle ortak çalışmalara imza atacaklar?.

Yazı; İlknur Şener

Yazarlar