Stil Debenhams 2012 Sonbahar-Kış Warehouse Koleksiyonu

Debenhams 2012 Sonbahar-Kış Warehouse Koleksiyonu

11.12.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tüm dünyada geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Debenhams, İngiltere’nin ünlü Warehouse markasını Türkiye’de moda severlerle buluşturuyor.

Debenhams 2012 Sonbahar-Kış Warehouse Koleksiyonu

İlk mağazasını Londra’da açtıktan sonra farklı ülkelerde mağaza zincirleri oluşturan ve köklü bir geçmişe sahip olan Warehouse dikkat çekici koleksiyonuyla Debenhams’ta yenileniyor. Kadın, erkek, çocuk ve iç giyim departmanlarıyla tüm ihtiyaçları karşılayan ve çok katlı mağaza konseptiyle hizmet veren Debenhams, dünyaca ünlü Warehouse markası ile büyümeye devam ediyor. Ofiste, günlük giyim ya da özel davetlerde şıklığıyla göz doldurmak isteyenlerin markası Warehouse, koleksiyonunda yer alan birbirinden çarpıcı modelleriyle dikkat çekiyor.  

Haberin Devamı

Debenhams 2012 Sonbahar-Kış Warehouse Koleksiyonu

Egzotik ve gizemli çiçek baskılı pantolon ve ceketlerin yanı sıra kar beyazı elbiselerin hakim olduğu Warehouse koleksiyonu sezon trendlerine gönderme yapan modelleriyle zengin bir görünüm yaratıyor. Sonbaharın en gözde stil parçalarından salaş kazaklar ve paltolar ise heykelsi formlarıyla beğeni kazanıyor. Her an her yerde şık görünmeyi seven kadınların tercihi olan Warehouse, farklı yaş gruplarına birbirinden özel seçenekler sunuyor. Koleksiyonda payetlerle işlenen kalın trikolar, leopar desenli kalem eteklerle mükemmel bir kombinasyon yaratıyor. Özel günlerde gardıropların aranan parçalarından siyah elbiseler ve zımba detaylı ceketler ise koleksiyonun ana parçalarından… 

Modayı takip eden ve kaliteli giyinmeyi sevenlerin tercihi olan Warehouse, Debenhams’ta tutkunlarını bekliyor.


Yazarlar