Yaşam Diyarbakır’da korkunç kaza

Diyarbakır’da korkunç kaza

15.03.2008 - 02:08 | Son Güncellenme:

Diyarbakır Çermik’te öğretmen ve öğrenci taşıyan iki ayrı servis minibüsü çarpıştı. 1’i öğretmen 2’si öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada, çoğu öğretmen ve öğrenci olan 19 kişi de yaralandı

Diyarbakır’da korkunç kaza

Diyarbakır’da, Petekkaya Köyü İlköğretim Okulu’ndan taşımalı sistemle aldığı öğrencileri taşıyan Abdullah Karakış yönetimindeki 21 AU 593 plakalı öğrenci minibüsü, sürücüsünün adı öğrenilemeyen ve öğretmenleri taşıyan 21 UA 587 plakalı minibüs ile aşırı hız ve hatalı sollama nedeniyle Çermik-Siverek karayolunun 7. kilometresinde çarpıştı.
Kazada, öğretmen Zeynep Güler, öğrenciler Ferhat Karapolat, Gülistan Akdağ ile şoför Abdullah Karakış ve köylü Haydar Özdem yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Aynı aileden 4 kişi öldü
Kahramanmaraş Pazarcık’ta da Hidayet Gökçe’nin kullandığı 46 P 1920 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ramazan Narlı yönetimindeki 46 KP 043 plakalı kum kamyonuyla çarpıştı. Kazada Hidayet Gökçe (40), eşi Şerife Gökçe (36), Elif Gökçe (33) olay yerinde öldü.
Ağır yaralı olarak Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 3 yaşındaki Kevser Nisa Gökçe de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Ramazan Narlı ve Harun Kayabaşı, Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yazarlar