Stil Dockers polo tişörtler her yerde sizinle!

Dockers polo tişörtler her yerde sizinle!

25.06.2012 - 18:10 | Son Güncellenme:

Smart Casual tarzda giyinmeyi seven erkekler, Dockers polo tişörtlerden vazgeçemiyor.

Dockers polo tişörtler her yerde sizinle

Dockers® Yaz koleksiyonunda çok çeşitli renk ve desen alternatifleriyle karşınıza çıkıyor. İş yerinde ya da yat gezisinde; havuz kenarında dinlenirken veya golf oynarken Dockers® polo tişörtler yaz boyunca gece gündüz hep sizinle olacak!

Dockers® polo tişörtler, her erkeğin gardırobunda mutlaka bulunması gerekenler arasında yer alıyor.

Yakalı, üstten iki düğmeli ve kısa kollu tasarımlarıyla bir efsane olan Dockers® polo tişörtler, smart casual tarzı benimseyen modern erkeklerin en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor.

Dockers®’ın Yaz 2011 koleksiyonundaki polo tişörtlerinin kalın çizgili, ince çizgili ve desensiz modelleri bulunuyor. Desensiz modeller, iş hayatında kullanılmaya son derece uygun; İnce çizgili modeller ise özellikle dikkat çekici. Kırmızı, açık ve koyu mavi, gri tonları, yeşil ve beyaz renk alternatifleri ile Dockers® polo tişörtleri efsanevi Dockers® Khaki pantolon ve şortlarla kombinleyebilir, aynı anda hem spor hem de ciddi ve klas bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kentin sokaklarını turlarken, yıldızlı yaz gecelerinde ya da bir elinizde bir fotoğraf makinesiyle tatilde… Yat gezisinde, havuz kenarında dinlenirken veya golf oynarken… Dockers® polo tişörtleri yaz boyunca, hem gündüz hem de gece hep sizinle olacak!

Yazarlar