Yaşam Düğünden sonra çatışma: 1 ölü, 4 yaralı

Düğünden sonra çatışma: 1 ölü, 4 yaralı

28.12.2009 - 01:41 | Son Güncellenme:

Balıkesir’de, aralarında husumet olan 2 grup arasında çatışma çıktı. Olayla ilgili olarak 15 kişi gözaltına alındı

Düğünden sonra çatışma: 1 ölü, 4 yaralı

Balıkesir-Edremit yolundaki bir restoranda düzenlenen düğüne katılan Mustafa Çoban (36) ve arkadaşları ile düğünün ardından restorana gelen Okan Karakaş önderliğindeki yaklaşık 10 kişilik grup arasında silahlı çatışma çıktı. Yaralanan Mustafa Çoban ve Okan Karakaş Balıkesir Devlet Hastanesi’ne, Çoban’ın arkadaşları olduğu öğrenilen Sırrı Yıldırım ile Zekeriya Çakmak da Atatürk Hastanesi’ne kaldırıldı. Çoban müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çakmak’ın durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.
Olay anında salonda bulunan Sevil B.’nin de hafif yaralandığı ve tedavisinin ayakta yapıldığı belirtildi. Çatışmaya karışan 15 kişiyi gözaltına alan polis, olayda kullanılan 4 tabanca ve bir pompalı tüfeğe el koydu. Bu arada hastanelerin önünde 25-30 kişilik grupların toplanması üzerine, Çevik Kuvvet çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Haberin Devamı

Şartlı tahliyeden çıktı
Mustafa Çoban’ın adı, 1990’lı yıllarda Balıkesir’de iki otobüs şirketi arasında yaşanan ve “kanlı rekabet” olarak medyada yer alan 13 kişinin öldürüldüğü olaylara karışmıştı. Bir otobüs şirketinin sahibinin oğlu Çağatay Mutlu’yu öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Çoban, 4 yıl önce şartlı olarak tahliye olmuştu. Aynı olaya karışan Mehmet Çetin de 2006’da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü.

Yazarlar