Editörün Seçtikleri Dünya, D&R raflarında

Dünya, D&R raflarında

15.02.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

D&R mağazalar zincirinin 15'incisi Yeşilyurt, "Sevgililer Günü"nde gençlerin akınına uğradı

Dünya, D&R raflarında



MODERN tüketicilerin son yıllardaki gözde mağazalar zinciri D & R'ın 15'nci halkası önceki gün Yeşilyurt'ta açıldı. Çınar Oteli kompleksi içinde yer alan mağazanın kurdelasını Doğan Holding Medya Grup Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ve D & R Mağazalar Müdürü Ümit Teoman birlikte kestiler. Prof. Dr. Erdal İnönü'nün de katıldığı açılışın ardından, mağaza Sevgililer Günü öncesinde sevdiklerine hediye almak isteyen gençlerini akınına uğradı.
Müzik kaset ve CD'lerinden bilgisayar oyun ve aksesuvarlarına, kitaptan dergiye kadar çok sayıda kültürel ürünün satıldığı D & R mağazalarında, ünlü filmlerin video kasetlerini ve DVD disklerini bulmak da mümkün.

Buluşma yeri

D & R Yeşilyurt'un geniş kitaplığında her tür ilgi alanına cevap veren Türkçe kitapların yanında, yurtdışında yayınlanan en yeni kitaplar da sergileniyor. Amerikalı korku kitapları yazarı Stephen King'in Batı'da olay olan yapıtı "Bag of Bones" ve Rolling Stone dergisinin 30 yıllık kapak koleksiyonu D & R raflarında yerini almış bile.
Resmi açılışı dün yapılsa da bir buçuk aydır hizmet veren Yeşilyurt D & R'ın kısa sürede müdavimi olduğunu söyleyen Kaan Günsur, "Daha önce yurtdışından aldığım bütün ürünleri artık burada bulabiliyorum. Benim gibi farklı hobileri olan arkadaşlar burada buluşuyoruz" diyor.
D & R Yeşilyurt'un mağaza müdür yardımcısı Emre Berkman ise söyle konuşuyor: "D & R'ın farklı şubelerinde farklı ilgi alanlarına sahip bir müşteri profiliyle karşılışabiliyoruz. Örneğin burada biz en çok kitap ve klasik müzik albümleri satıyoruz. Bu bizim için ilginç bir veri. Ama diğer ürünlerimizin satışından da memnunuz."

Sigorta sürprizi

Edebiyatçı ve müzisyenlerin katılımıyla sık sık imza günlerinin de düzenlendiği D & R mağazalarında yeni bir kampanya başladı. 20 - 21 Şubat tarihlerinde D & R'dan alışveriş yapan herkes sağlık ve hayat sigorta şirketi Doğan Hayat tarafından değişen teminatlarda bir yıllık kaza sigortasıyla güvence altına alınıyor.


Yazarlar