Dekorasyon Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Kampanya

Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Kampanya

06.03.2012 - 14:52 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin kalite ödüllü mobilya markası EVGÖR, Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir kampanya başlattı.

Dünya Kadınlar Gününe Özel Kampanya

08-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile evini yenileyen ve yeni ev kuracak olan tüm bayanlara Pembe Avantaj Paketi içinde yer alan "Ecem Köşe Takımı, Yonca Yemek Odası, Alara Yatak Odası, Deren Koltuk Takımı, Asil Salon Takımı ve Bade Tv Ünitesi"nde tam %50 indirim avantajı sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen bayanlar, Türkiye'nin en büyük online mobilya alışveriş sitesi www.evgor.com.tr adresi üzerinden ya da firmanın İstanbul'daki Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca mağazalarından alışverişlerini indirimli olarak yapabilecek. Üstelik 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyası dahilindeki mobilya takımlarına, EVGÖR'ün "Şimdi Al, 3 Ay Sonra Öde" fırsatı sayesinde, taksitlerine Haziran'dan başlayarak sahip olmak da mümkün. Ülke geneline ücretsiz teslimat yapan firma, ürünü istenildiği zaman teslim almaya olanak tanıyan "Emanet Sistemi" ile de müşterilerine kolaylık sunuyor.

EVGÖR Mobilya, evini yenileyen ya da yeni evlenecek tüm bayanlara, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir indirim kampanyası düzenliyor. Firma, yemek ve yatak odası, oturma grubu, salon ve köşe takımı ile tv ünitesinden oluşan "Pembe Paket" içinde yer alan ürünleri, 08-31 Mart tarihleri arasında tüm bayanlara %50 indirimli sunuyor.

İstanbul'daki bayanları Üsküdar, Çamlıca ve Beyoğlu'ndaki mağazalarına davet eden EVGÖR Mobilya, diğer illerdeki müşterilerini de Türkiye'nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresine bekliyor. Firma, uygulamaya koyduğu "Emanet Sistemi" sayesinde de müşterilerine şimdi satın aldıkları ürünü, diledikleri zaman teslim alabilme ayrıcalığı sunarken, ülke genelinde ücretsiz teslimat hizmeti veriyor.

2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, Altın Marka Ödülü ve TTDK "Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz" Ödüllerinin yanı sıra ISO 9001 ile ISO 10002 sertifikaları da bulunan Evgör Mobilya'nın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kampanyası ve diğer ürünleri hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yazarlar