Editörün Seçtikleri Ehliyetsiz canavar

Ehliyetsiz canavar

30.11.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ehliyetsiz canavar

Ehliyetsiz canavar


17 yaşındaki genç kamyonuyla hatalı sollama yaptı, minübüsü biçti: 14 ölü


       Ehliyetsiz bir gencin ölüm saçtığı kaza, Konya - Kadınhanı karayolunun 65'inci kilometresinde meydana geldi. Ilgın'a giden F. B. yönetimindeki pancar yüklü kamyon, önündeki aracı geçmek için hatalı sollama yapınca minübüse çarptı.
       Hurdaya dönen araçta minibüs sürücüsü Hüseyin Kılıççı, yolculardan Yaşar Yorulmaz, Gülsüm Aktaş, Yasin Altın, Yılmaz Babaoğlu, Yaşar Işık, Fazlı Aysu, Sadi Uyanık, Yusuf Keklik, Hasan Hüseyin Büyükışık, Murat Yumak, Fatih Mauş, Sait Kanık ve Mehmet Kayıkçı olay yerinde hayatını kaybetti.
       Kazadan yaralı kurtulan F. B. ile diğer yolculardan Osman Genç, Himet Şan, Hüseyin Yaman, Arzu Aktaş, Mustafa Uyanır, Yusuf Kayıkçı ve Mustafa Çakır da Konya'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Maçka'da 6 ölü

       Gümüşhane'den Trabzon'a giden olan Hasan Hüsnü Yanılmaz yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen Baki Çoban yönetimindeki otomobille, hatalı sollama sonucu çarpıştı. Mataracı köyü yakınlarındaki kazada Hıfzı Baydemir (33), Necmettin Ölmez (25), Baki Çoban (28) ile Orhan (39), Noman (45) ve Şehamettin Artoğral (51) hayatını kaybetti. Hasan Hüsnü Yanılmaz ile Hüseyin Aş ağır yaralandı.


Yazarlar