Editörün Seçtikleri Electro World’den Yüzyılın İndirimi!

Electro World’den Yüzyılın İndirimi!

14.12.2011 - 15:16 | Son Güncellenme:

Electro World Yüzyılın İndirimini Başlatıyor, 5 TL’ye Narenciye Sıkıcağı ve MP3 Player Sunuyor!

Electro World’den Yüzyılın İndirimi

25 bin adetten fazla ürün çeşidini “Bir Gün Değil Her Gün Düşük Fiyat” sloganıyla satışa sunan Electro World Türkiye, büyük ilgi gören tüketicilerin yüzünü güldüren ve üstün satın alma avantajları sağlayan indirim fırsatlarına bir yenisini daha ekliyor. 15 Aralık Perşembe günü başlayıp yılbaşına kadar sürecek ve yüzlerce üründe geçerli olan “Yüzyılın İndirimi” ile Electro World mağazalarına gelen tüketiciler, 5 TL gibi sıra dışı fiyatlara birbirinden muhteşem ürünlerin sahibi olabilecek. Ayrıca beyaz eşyalarda geçerli olmak üzere KDV kadar indirim fırsatı da Electro World Türkiye mağazalarında tüketicileri bekliyor.

Haberin Devamı



Electro World Türkiye, başta televizyonlar ve elektrikli ev aletleri olmak üzere, cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, yazıcılar, fotoğraf makineleri ve ev sinema sistemlerinde geçerli olan “Yüzyılın İndirimi” kampanyası ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yılbaşına kadar geçerli olacak bu kampanya ile müşterilere sıra dışı satın alma kolaylıkları ve binlerce liralık indirimler sunuluyor. Kampanya kapsamında Full HD özelliğine sahip Panasonic 37E3E LED TV 600 TL indirimle bin 699 TL yerine bin 99 TL’ye; 3.2 MP kameralı Nokia X3 Cep Telefonu 140 TL indirimle 439 TL yerine 299 TL’ye; 28mm Geniş açı objektif özelliği bulunan 10.1 MP Sony Cyber-Shot S3000 Dijital Fotoğraf Makinesi ise 100 TL indirimle 219 TL yerine 119 TL’ye satışa sunuluyor. Ayrıca beyaz eşyalarda geçerli olmak üzere KDV kadar indirim fırsatı da Electro World Türkiye mağazalarında tüketicileri bekliyor.

Haberin Devamı



Electro World Türkiye mağazalarında Yüzyılın İndirimi fırsatından yararlanmak isteyen World Card ve Maximum Card sahipleri, 500 TL ve üzeri alışverişlerinde nakit fiyatına 10 taksit imkânından yararlanabiliyor. Bununla birlikte World Card’lılara özel 3 ay taksit erteleme imkânı da aynı kampanya kapsamında müşterilere seçenek olarak sunuluyor.

Yazarlar