Stil Enmoda.com'dan yeni yarışma!

Enmoda.com'dan yeni yarışma!

05.09.2013 - 14:44 | Son Güncellenme:

Enmoda.com’dan hediye çeki ile Buse Terim’den stil danışmanlığı bir arada!

Enmoda.comdan yeni yarışma

Enmoda.com yeni sezonu yeni bir yarışmayla karşılıyor. Kazanan kişi tam 1.000 TL hediye çeki kazanıyor. Üstelik ünlü moda bloggerı Buse Terim’le tanışma fırsatı yakalıyor.


Türkiye’nin internetteki moda merkezi Enmoda.com’dan modaseverlere büyük sürpriz! Bu sonbahar Safari havası şehirlerde esmeye hazırlanırken Enmoda.com bu havayı en iyi yansıtacak stil sahiplerini arıyor. Sezonun öne çıkan trendi “vahşi hayvan desenleri” ile en güzel kombini yaratan bir şanslı kişi Enmoda.com’dan 1.000 TL değerinde hediye çekinin sahibi olacak. Üstelik çekini kullanmadan önce ünlü moda bloggerı Buse Terim’den stil önerileri alma şansı yakalayacak.

Şehrin vahşi doğayı andıran kaotik ortamında stiliyle fark yaratan tüm modaseverler bu sokakta Safari macerasına davetli. Hayvan deseni trendinin takipçileri fotoğraflarını Twitter ve Instagram üzerinden #sokaktasafari hashtag’iyle @Enmodacom’u mention’layarak yarışmaya katılma hakkı kazanacak.

4-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek yarışmanın jüri üyeliğini moda tasarımcısı ve Enmoda Kreatif Direktörü Mehtap Elaidi, moda ve stil danışmanı Mert Aslan, model ve oyuncu Didem Soydan ve moda bloggerı Buse Terim yapacak. Jüri tarafından seçilen şanslı kişi tam 1.000 TL (bin TL) değerinde hediye çeki ile Buse Terim’den sezonun stil önerilerini alma şansını yakalayacak.

En güzel kombini siz yapın, gardırobunuza yepyeni parçalar kazandırın.

Yazarlar