Dekorasyon Evinize yeni yıl hediyesi Masko'da

Evinize yeni yıl hediyesi Masko'da

13.12.2011 - 10:59 | Son Güncellenme:

Perakende mobilyacılıkta ihracat üssü olan MASKO Mobilya Kenti, 2012’de evini yenilemek isteyenleri ve sevdiklerine unutulmaz bir yılbaşı hediyesi arayanları yüzlerce seçeneği ile İkitelli’ye bekliyor.

Evinize yeni yıl hediyesi Maskoda

Yeni yıl için sihirli dekorasyon dokunuşları ve geniş ürün yelpazesi ile farklı zevklere hitap eden hediye seçenekleri MASKO’da bir arada…

Haberin Devamı



Yeni yılda evini yenilemek isteyenler ile sevdiklerine kalıcı ve unutulmaz yılbaşı hediyeleri arayanlar için dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, onlarca ürün grubu ve birbirinden şık dekorasyon alternatifleri ile kolaylık tanıyor. Yaşam alanlarına 2012’de yeni renkler katacak aksesuarlar, ev tekstili, beyaz eşya ve mobilya seçenekleri ile proje ve tasarım hizmetleri, her bütçeye uygun seçeneklerle MASKO’da meraklılarını bekliyor.



MASKO Mobilya Kenti yeni yıla yenilenmiş girmek isteyenler için sunduğu şık modern, klasik, dömiklasik oda takımları, kullanışlı modüler parçalar, kullanışlı TV üniteleri, sürgülü dolap sistemleri, kitaplıklar, ofis mobilyaları, ev tekstil ürünleri ve daha fazlası ile ev ve ofislere heyecan katıyor.

Haberin Devamı



Sevdiklerine değerli bir yılbaşı hediyesi almak isteyenlere kampanyalı indirim ürünleri ile uygun fiyatlar da sunan MASKO Mobilya Kenti, 700’ü aşkın mağaza ve 500’den fazla markayı bir arada barındırarak yeni yıl telaşına kapılmadan rahatça alışveriş yapmanızı sağlıyor. Yeni yıla hazırlanmak için zaman avantajı ve bol seçeneği ile herkese hitap eden MASKO’ya mutlaka uğrayın…



Ev dekorasyonuna dair ihtiyaç duyulan her şeye ulaşılabilecek tek yer olan MASKO Mobilya Kenti hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da (0212) 675 00 12 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.

Yazarlar