Editörün Seçtikleri FireIce, Fire&Rescue Fuarı’nda tanıtıldı

FireIce, Fire&Rescue Fuarı’nda tanıtıldı

17.09.2015 - 15:15 | Son Güncellenme:

Dünyanın en iyi yangın söndürücü ürünü FireIce, Fire&Rescue Fuarı’nda tanıtıldı

FireIce,  Fire&Rescue Fuarı’nda tanıtıldı

Yangın söndürme sektöründe dünyanın önde gelen markalarının Türkiye ve çevre ülkelerdeki tek distribütörü olan Set Yangın, sektörün önemli buluşma platformlarından biri olan Fire&Rescue Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Haberin Devamı

Set Yangın standını yıldızı, Türkiye’nin ilk ve tek ekolojik yangın jeli olan FireIce olurken stantta ayrıca, Globe, Akron Brass, Fıreblast, Argus, Protectfire, GelTech, PGI ve Shelby markalarının ürünleri de sektör profesyonelleriyle buluştu.

Yangın söndürme sektöründe dünyanın önde gelen markalarının Türkiye ve çevre ülkelerdeki tek distribütörü olan Set Yangın Söndürme Sistemleri A.Ş, bu yıl da Türkiye’nin ilk ve tek ekolojik yangın jeli olan FireIce’ı sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

4 gün süren fuar kapsamında, Set Yangın’ın distribütörü olduğu Globe, Akron Brass, Fıreblast, Argus, Protectfire, GelTech, PGI ve Shelby markalarının ürünleri de ziyaretçiler tarafından ilgiyle takip edildi.

Haberin Devamı

Bayoğlu:“Müşterilerimizi beklentilerini karşılayacak ürünleri getiriyoruz”

Set Yangın Söndürme Sistemleri A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Bayoğlu, son yıllarda ağırlık verdikleri müşteri ve pazar odaklı yaklaşım sayesinde müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını daha doğru takip ettikleri için nitelikte ürün ve hizmetleri tüketicileriyle buluşturduklarını vurguladı. Bayoğlu, “Bugün artık müşterilerimizin ve pazarın ihtiyaçlarına yönelik ürünleri müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Bu portföyün en önemli ürünlerinden biri olan FireIce’ı bu yılda Fire&Rescue Fuarı’nda sektör profesyonelleriyle buluşturduk. Ayrıca Bu buluşma sayesinde katılımcılar FireIce’ın tüm özellikleri hakkında detaylı bilgi alma ve uygulama yapma şansı yakaladı. Bunun için çok mutluyuz” dedi.

Freese: Türkiye’ye yatırım yapmak için fizibilite çalışmalarımız devam ediyor.

Ayrıca fuar da 11 Eylül saldırıların ardından Pentagon’un ilk aradığı isim ve dünyanın ilk yangın kıyafeti üreticisi Globe şirketinin sahibi Robert A. Freese’i, engin deneyimlerini sektör profesyonelleriyle paylaştı.

Freese, yangın ve arama-kurtarma sırasında doğru ekipmanın çok önemli olduğuna dikkat çekerek şirketlerin büyüdükçe daha fazla güvenliğe önem verdiklerini söyledi. Globe olarak ürettikleri ürünleri yerel ekonomilere uygun hale getirmeye çalıştıklarını belirten Freese, “Partnerimiz olan Set Yangın Türkiye pazarını anlamamız konusunda bize çok yardım etti. Bunun için kendilerine müteşekkiriz. Ayrıca Türk pazarını gelişimini yakında takip ediyoruz. Bu nedenle Türkiye pazarına yatırım yaparak ürünlerimizi bu pazara uygun hale getirmek için partnerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Yazarlar