Stil Gala Gonzalez

Gala Gonzalez

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Inside Am-lul’s Closet.

Gala Gonzalez

Madrid’li bloggerimiz Gala Gonzalez günde 15.000 hit nasıl aldığını merak ediyorsanız buyrun sizlere linki sunuyorum. HYPERLINK "http://www.am-lul.blogspot.com" www.am-lul.blogspot.com. İsimdeki yeterli miktarda ki sükse de bir bloger için artı olsa gerek. 15.000 hit ve onca reklam kolay alınmıyor bu kalabalık bloger dünyasında.

Haberin Devamı

Gala Gonzalez

24 yaşında kendi tabiri ile gün boyunca yaptığı ve nefes aldığı her anı bloguna aktarıyor. Zaman zaman katıldığı moda haftalarının yoğunluğundan olsa gerek blog aksıyor ama olsun, geri dönüşünde yüklü bir bombardıma tutuyor bizi. Brezilya’dan Fransa’ya New York’a tüm moda haftalarına davetli olduğundan sanırım kendisini merak beklediğim zamanlar bu haftaların dönüşleri oluyor.

Gala Gonzalez

Gala Gonzalez’in blog tanıtım reklamını bir teen vogue sayfasında görme imkanı bulmuştum ki kendisini bir model zannetmekten eminim ki sizde kendinizi alı koyamazsanız. Artık İspanya’daki pek çok dergi kapağında en az modeller kadar yer almaya başladı.Pek çok markaya yaptığı styling ile moda dünyasında blogunun dışında önemli bir adım daha attı. O kadar ki tanınmaya başladı ki İspanya’da sosyal yardım kampanyalarının yüzü dahi oldu. Blogun bu kadar hit almasının nedenlerinden biri de Gonzalez’in muhteşem İspanyol güzelliği. Uzun saçlarını ve hippi tarzını bolbol kullandığı uzun eteklerini, devasa kolyelerini güzelce sergilediği videolarını ve fotoğraflarını sayfasında bulabilirsiniz. Favorim ise Mango için stylingini yaptığı video : HYPERLINK "http://am-lul.blogspot.com/p/blog-page_11.html" http://am-lul.blogspot.com/p/blog-page_11.html.

Haberin Devamı

Yazı; Hürmiye ATASOY

Yazarlar