Stil Gardrobun olmazsa olmaz siyah parçaları

Gardrobun olmazsa olmaz siyah parçaları

14.02.2018 - 14:55 | Son Güncellenme:

Sarışın, kumral veya esmer fark etmeksizin, herkesin kendine çok yakıştırdığı bir renk mutlaka vardır. Ancak tüm renkler arasında siyah daima bambaşka bir yere sahiptir. Gerek duyulduğunda yardımcı olabilmek için hazırda bekleyen o parçalar, günü kurtarırken şıklığınızdan da ödün vermemenizi sağlayacaktır.

Gardrobun olmazsa olmaz siyah parçaları

Gücün ve asaletin temsilcisi siyah, son zamanlarda kaçış noktası hâline gelmiştir. Kiloları saklayan, daha şık ve gizemli görünmenize destek çıkan siyahlar sayesinde çok daha zarif görünmeniz mümkündür. Eğer bu kıyafetlere sahip değilseniz alışveriş zamanı gelmiş demektir.

Haberin Devamı

Siyah deri ceketler

Yıllardır yerini korumaya devam eden deri ceketler, şık kıyafetleri sporlaştıran, spor kıyafetleriyse şıklaştıran nadide parçalardandır. Aynı zamanda bahar akşamlarının vazgeçilmezi hâline de gelmiştir. Dolabın temel taşlarındandır.


Siyah pantolonlar

Üzerine bir gömlekle resmi, hafif bol bir kazakla ise sizleri rahat ve sportif gösterir. Jean pantolonlardan daha farklı bir havası vardır. Kombini ağırlaştıran parçalardandır.Siyahkıyafetler içinde en kurtarıcı parça demek mümkündür.

Siyah kazaklar

Siyah tişört yazın çok tercih edilesi olmasalar da, siyah kazaklar kışın vazgeçilmezlerindendir. Gömleğin üzerine giyilmiş bisiklet yaka bir siyah kazak veya boğazlı kazağın boynuna dolanmış bir fular, gün içinde soğukla aranıza duvarlar örerken bir yandan da oldukça şık görünmenizi sağlar.

Haberin Devamı

Siyah külotlu çoraplar

Her ne kadar çok önemli gözükmeseler de, dolapta mutlaka bulunması gereken parçalardandır. Gömlek elbiselerin altına giyilmiş bir muz çorap veya hafif yırtmaçlı pantolonların yırtmacının altından çıkan siyah bir file çorap basit bir kombini fazlasıyla sıra dışı bir hâle getirebilir.

Siyah elbiseler

Dolabın en olmazsa olmaz kıyafetlerindendir. Üzerine bol kazaklarla kombinlendiğinde etek görünümü verirken, askılısiyah elbiselerin içine giyilmiş gömleklerle de oldukça farklı ve yaratıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Üstüne ucu hafif kıvrılmış tişört ve kot ceketlerle spor bir hava yaratabilirken, sade bir makyaj ve stiletto eşliğinde ise gecenin yıldızı hâline gelebilirsiniz.

Siyah çantalar

Her gün farklı kombin türetmek nispeten daha kolay olsa da, sürekli çanta değiştirmek çekilecek dert değildir. İşte bu noktada siyah bir çanta hayatınızı kurtarabilir. Her kombine rahatlıkla uyum sağlayabileceği için edineceğiniz tek bir çanta, sizi büyük bir dertten kurtaracaktır.

Siyah botlar ve stilettolar

Siyah çanta gibi, siyah botlar ve siyah stilettolar da büyük bir kurtarıcıdır. Günlük hayatınızda ince topukları tercih etmiyorsanız siyah bir bot giyebilirsiniz. Eğer daha resmi ve şık görünmekten hoşlanıyorsanız siyah mat veya siyah rugan bir stiletto da sizi renk uyumu yakalama derdinden kurtarabilir. Her kıyafetinize rahatlıkla uyum sağlar.

Yazarlar