Editörün Seçtikleri Gliss’ten mucizevi yağ iksirleri

Gliss’ten mucizevi yağ iksirleri

13.07.2016 - 10:56 | Son Güncellenme:

Yazın matlaşan saçlara Schwarzkopf’un lider saç bakım markası Gliss'ten yeni mucizevi yağ iksirleri.

Gliss’ten mucizevi yağ iksirleri

Yazın güneşli günlerde dışarıda geçirdiğiniz dakikalar, ruhunuza enerji verirken saçlarınızın matlaşmasına ve kurumasına da neden oluyor. Işıltısını kaybeden saçlar cansızlaşıyor. Schwarzkopf’un lider saç bakım markası Gliss, şimdi saçlarınızın yazın da göz alıcı ışıltıyla ve sağlıkla göz kamaştırması için yepyeni bir çözüm sunuyor. Gliss’in mucizevi yağ iksirleri Million Gloss Cyrstal Oil ve 6 Miracles Oil Essence ile saçlar anında bakımla ışıldıyor.

Sadece 1 dakikada uzun ömürlü ışıltı…

Haberin Devamı

Gliss Million Gloss Cyrstal Oil Konsantre Parlaklık İksiri’nde ışıltılı bakım, sıvı keratin kompleksi ile sadece bir dakika içinde; on gün kadar süren, uzun ömürlü, ışıltılı, yoğun ve derin, onarıcı bakım gerçekleştiriyor.* Ürün, üstün bakım performansı için size 4 farklı kullanım seçeneği sunuyor: Gliss Million Gloss Cyrstal Oil’i ekstra parlaklık ve yumuşaklık için şampuana ilave lüks bakım için değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz de uzun süreli ışıltı ve kalıcı parlaklık için, yıkandıktan sonra havlu ile kurulanmış nemli saça uygulayabilirsiniz. Milyonlarca ışık yansıması için de ürünle kuru saçınıza son bir güzellik dokunuşu gerçekleştirebilir ya da gün boyunca parlaklık, yenilenme ve onarım sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

* Düzenli olarak Gliss Million Gloss Şampuan ile kullanılması durumunda…

6'sı 1 arada mükemmel onarım…

Gliss 6 Miracles Oil Essence, muhteşem görünen saçlar için 6’sı bir arada bakım sağlıyor. Ürünün içeriğindeki değerli bakım yağlarının karışımı ile nadir yağ formülü, her saç tipi için en önemli 6 saç faydasını bir arada sunuyor. Gliss 6 Miracles Oil Essence, pürüzsüzleştirici etki ve ağırlaştırmayan nemlendirici bakım gerçekleştirirken kurutma işlemi sırasında saçları ısıya karşı koruyor. Saç kırılmalarını azaltıyor ve saçlara direnç kazandırıyor. Ayrıca saçların kolayca şekillenmesine ve saç stillerinin uzun süre kalıcı olmasına yardımcı oluyor. Gliss 6 Miracles Oil Essence’ın etkileri bunlarla da sınırlı kalmıyor. Yoğun bakım ile gösterişli ve bakımlı saçlar yaratan ürün, saçlarda elektriklenme ve kabarmaya karşı da kontrolü size veriyor.

Yazarlar