Editörün Seçtikleri Gözlerinizin gençliği şimdi bir serumda

Gözlerinizin gençliği şimdi bir serumda

19.01.2015 - 15:40 | Son Güncellenme:

Bir damla serumun tüm bakışınızı değiştirebileceğini söylesek?

Gözlerinizin gençliği şimdi bir serumda

Kadınlar ne ister?

Bilindiği gibi yaşlanma belirtilerinin gözlemlendiği en önemli bölgelerden biri göz çevresidir. Stres, yorgunluk, yaşlılık belirtileri ilk olarak oldukça hassas olan göz bölgesinde görülür. Göz bölgesindeki yaşlanma karmaşık bir süreçtir ve kadınlar arasında gerçek anlamda mutsuzluğa sebep olur. Her iki kadından biri göz altı kırışıklıklarından rahatsız olduğunu söylerken, %60’ı koyu halka ve yorgunluk belirtilerinden hoşlanmaz. %80’i ise kirpiklerini güzel bulmaz. Bu sebeple kadınların göz bölgesini yenilemek ve güzelleştirmek için genellikle başvurduğu 3 farklı yöntem vardır: göz çevresi bakımı, koyu halkaları hedefleyen bir ürün veya maskara kullanımı. Bugüne kadar kadınların göz bölgeleri ile ilgili beklentilerini karşılayan komple bir ürün bulunmuyordu.

Göz bölgesinde yeni çok kapsamlı yaşlanma belirtileri anlayışı
Kadınların isteklerini yeni dermokozmetik uygulamalarla birleştiren Vichy, gözlerin gençliği ile ilgili yeni bir bakış açısı ortaya koyuyor.
Gözler yaşlandıkça git gide kapanmaya başlar. Bu kapanmanın birçok sebebi vardır: Yaşlanma, stres, yorgunluk ve dış faktörler. Sonuç olarak gözler ışıltısını, esnekliğini ve sıkılığını kaybeder. Aynı zamanda kirpik yaşlanması görülür.
Göz bölgesinde ilk olarak ışıltı kaybı görülür. Sonraki dönemlerde sırasıyla kırışıklık, düşen göz kapakları gözlemlenir ve son olarak kirpikler zarar görür.

Güzel kirpikler, genç gözlerin temel bileşenidir.

Uzun, dolgun, kıvrımlı, açık, esnek ve ışıltılı kirpikler göz güzelliği için önemlidir. Fakat az sayıda kadın kirpiklerinin görünümünden mutludur. Bu sebeple mükemmel gözlere ulaşmak için uyguladıkları yöntemlerin sayısı git gide artmaktadır. Kirpik yoğunluğunun arttırılması kadınların öncelikleri arasındadır.

Gözleriniz ve kirpikleriniz için özel teknoloji

%10 Rhamnose + aydınlatıcılar + Seramitler

1- %10 Rhamnose
Cildin gençlik kaynağı papiler dermis üzerinde etkinlik gösteren benzersiz aktif madde Rhamnose, genç bir cilt görünümü için etkinlik sağlar. Yapılan 2 in-vivo çalışma ile yenileyici özellikleri ve kütanöz hücreler üzerindeki etkinliği kanıtlanmıştır. Rhamnose, cilt yapısını destekleyerek göz altı torbaları, koyu halka görünümü ve kırışıklıklar üzerinde etkinlik sağlar. Hassas ciltler için uygundur. İlk kez bir göz bölgesi bakımında, %10 yoğunlukta benzersiz bir dokuda kullanılmıştır.

2- Yüksek toleranslı aydınlatıcılar
Vichy laboratuvarları, narin inci ışıltılarıyla kaplı mikro incileri ideal cilt ışıltısı sağlamak için kullanmıştır. Gözleri tahriş edici herhangi bir kullanıma başvurulmayarak yüksek tolerans elde edilmiştir.

3- Seramidler, gerçek yaşlanma karşıtı kirpik bakımı
Genç kirpiklerin doğal elementleri olan seramidler kirpiklerin hücrelerarası dolgu maddelerini desteklemektedir. Epidermisi güçlendirir ve kirpiklerin yoğunluğunu geri kazandırır. Vichy laboratuvarları onarıcı ve anti-inflamatuvar özellikleri olan bir grup seramidi seçmiştir. seramidler aynı zamanda kırışıklık karşıtı ve nemlendirici özellikleriyle de bilinir.

Aydınlanmış gözleri için kirpik uçlarına kadar “İnci Serum” dokusu

Göz bölgesi bakımı için geliştirilen ürünlerin en zor taraflarından biri de dokusuna karar vermektir. Dokunun ferahlatıcı, anti-inflamatuvar, göz bölgesinde kabarcıkları engellemek için düşük yağ içerikli, nemlendirici özellikli, hızlı emilimi olan, makyaj bazı oluşturabilecek yapıda olması lazım.
Vichy Laboratuvarları, serum formundaki yeni ürünü için çok güçlü bir doku seçerek yukarıdaki tüm beklentileri karşıladı. Aktif maddeler açısından oldukça zengin, anında güzellik etkisi sunan, yüksek toleranslı ve inci parıltılı serum, göz ve kirpik bölgesinde kusursuz bir uygulama için özel olarak geliştirildi. Yüksek toleransı elde etmek ve gözlerin tahriş olmasını engellemek için pH düzenleyiciler ile desteklendi.
Hafif ve taze dokusu tüm göz bölgesini aydınlatır. Uygulama anından itibaren aktif maddeler deriye nüfuz ederek göz çevresini yumuşatır, Konforlu ve ferah bir his bırakır.

LIFTACTIV Serum 10 göz & kirpik, ideal bir makyaj uygulamasına imkan sağlar. Makyajınızın sabitlenme gücünü arttırır. Anında ve tamamen emilim sağlar. Kadınların %97’si makyajlarının daha uzun süre kalıcı olduğunu %98’i ise makyajlarından daha memnun olduğunu belirtmiştir.

Tüm göz bölgesini kapsayan özel uygulama yöntemi

Gözlerinizi kapatın ve kendinizi büyük değişime bırakın

1. Adım: Bir damla serumu iki elinizin orta parmaklarına dağıtın.
2. Adım: Gözlerinizi kapatın ve serumu göz çevresine hafif dokunuşlarla yayın.
3. Adım: Gözlerinizin iç bölgesinden dışa doğru, kirpikleri de dahil ederek düz hareketlerle narince uygulayın.
4. Adım: Ürün cilt tarafından emilmeye başlandığı zaman kirpik bölgesine yoğunlaşın. İşaret parmaklarınızı kirpik köklerine yerleştirin ve kaldırma hareketiyle narince uçlara kadar hareket ettirin.

İlk kez bir serum kirpiklere de nüfuz ettirilerek tüm göz bölgesine uygulanmak üzere tasarlandı

%10 Rhamnose + Aydınlatıcılar + Seramidler
15 ML Tavsiye edilen satış fiyatı: 98,9 TL
Sadece Vichy yetkili eczanelerinde satılır.

Artık, bir damla ile hassas ciltleri bile nasıl dönüştürebileceğimizi biliyoruz.

Devrimsel bilgi: Vichy laboratuvarları, dermal tabaka üzerinde cildin yenilenmesinde oldukça etkili olan papiler dermisin gücünü keşfetti.
Devrimsel performans: Papiler dermis üzerinde etkinlik sağlayan rhamnose aktif maddesi, %10 gibi oldukça yoğun bir oranda kullanıldı.
Devrimsel formül: Yaşlanma karşıtı bakımda yeni bir dönemi açan Rhamnose, diğer etken maddelerle hassas ciltlerde bile kullanılabilecek bir formulasyon ile biraraya getirildi.

Yazarlar