Stil H&M Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu

H&M Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu

14.05.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

H&M ülkemizde mağazalarını açtığından beri tüm sezonlarını merakla takip ediyoruz. Her sezon farklı ürün alternatifleriyle sokak modasının nabzını tutarken aynı zamanda “ulaşılabilir” fiyatlarla dünya markalarıyla işbirlikleri yaparak sürekli bir hareketliliğin olmasını sağlıyor.

H&M Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu

Henüz bizler bahardan geçip yazın tadını alamamışken, markalar ve tasarımcılar bir sonraki sezonlarının lansmanlarına hızlı bir şekilde başladı. 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunda “soft” renklerden vazgeçmeyen H&M, tuvitten kimono kollarına sahip koza şeklinde palto veya altına kapüşonlu ve gizli platformlu bilek hizasında spor ayakkabılar giyerek 90’ların spor görünümü kazandırılan kruvaze siyah klasik kaban gibi farklı ürünler sunuyor. Bilekten fermuarlı klasik pantolonlardan canlı renkli soyut doğa desenlerinde taytlara kadar pantolonlar önemli bir yer tutuyor. Koleksiyonda ayrıca doku önemli bir yer tutuyor, özellikle bukle sweatshirtler, büyük saç örgüsü hırkalar ve tüylerle süslenmiş kazaklarda.

Haberin Devamı

H&M Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu

Mevsim ne olursa olsun kadınlar için en önemli detay olan aksesuarlarda H&M koleksiyonlarının vazgeçilmezleri arasında. Giysilerin üzerinde şık bileklikler, inci kolyeler, damla küpelerin yanı sıra minimal giysilerin en zarifini maksimal hale getirmeye yardımcı olan omuz takıları var. Aksesuar konusunda Sonbahar sezonunda yenilikler deneyecek olan H&M ‘de, elbette en çok merak ettiğimiz sezona uygun seçecekleri renkler.

H&M Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu

2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu’nda siyah, gri ve metalik renklerin yanı sıra Yaz sezonunun gözdesi renk patlamalarını baskı ve desenlerde göreceğiz. Kumaşlarda yünlü jarse, pamuklu poplin, kadife, ipek, bukle, dokumasız kumaş ve renklerde olduğu gibi “metalik” kumaşlar göreceğiz. Poplin ve neon renklerin Yaz sezonunda favorilerimiz arasında yer aldığını düşünürsek, Kış sezonunda ayrılmayacak olmamız elbette oldukça sevindirici bir haber. Kim bilir belki yaz sezonunda çoktan kışa yatırım yapmak isteyenler için poplin ve neon renkler kış sezonunda da gardırobumuzda en sevdiklerimiz arasında yerini alacak. Bayanlara duyrulur!:)

Haberin Devamı

H&M Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu

H&M Sonbahar-Kış Koleksiyonu elbette erkekler için de yeni tasarımlarıyla “şık” olmak isteyen minimalist ve casual erkeklere hitap ediyor. Sonbaharda takım elbise erkek gardırobunun en temel çok yönlü parçası haline geliyor. Özellikle çalışan erkekler için haftanın her günü rahatlıkla kullanılabilecek, fonksiyonel modellerle H&M kendi farkını ortaya koyacak gibi gözüküyor. Kat kat giyim yeni sezonda da herkesin tercih ettiği bir tarz olacak gibi sinyaller veriyor, doku ve renklerle zıtlıkların bir araya geleceği düşünülürse 21. Yüzyıla yakışır bir duruş sergiliyor.

H&M Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu

Klasik siyah ve gri tonlarında ya da sezonun vurgu renkleri olan şarap ve cam yeşili renklerinde ince, hafif kısa pantolonlu 60’ların keskin hatlı takım elbiseleri modaya hakim oluyor. Takım elbiselerin içine balıkçı yaka ince triko giymek canlı bir his verirken, hardal rengi pantolonlar da şık bir görünüm sağlıyor. Kot renginin haricinde erkekler için oldukça soft renklerde hazırlanan “renkli” pantolonlar, farklılık yaratmak isteyen “cesur” erkeklerin trend yapacakları birer parça olarak Sonbahar sezonuna da damgasını vuracak gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

H&M Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu

Kumaşlarda kadifenin yanı sıra tüvit ve süveterlerde yeni şekillerde kullanılan saç örgüleri belirli bir doku kazandırıyor. Süet pantolonlar ve önü parlak Lurex’ten kazak belirli bir tarza hitab ediyor. Aksesuarlar söz konusu olduğunda, kahverengi klasik erkek botları ve deri eldivenlerin yanı sıra renkli çoraplar, tüvit papyonlar, pantolon askıları ve son bir dokunuş olarak erkek şemsiteyeleri “şık” stilinizin tamamlayıcısı olabilir.

H&M Sonbahar-Kış 2012 Koleksiyonu

Şimdi bizler yaz döneminin en güzel günlerini yaşamaya devam edelim, renklerle oynayalım, şortlarımızı, elbiselerimizi ve en neon ayakkabılarımızı giyip sokaklarda dolaşalım, sırası geldiğinde de dönüp H&M 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonuna göz atalım:)

Yazarlar