Yaşam Hakan Kırkoğlu ile 27 Şubat günlük burç yorumları (Aşırılıklar olabilir)

Hakan Kırkoğlu ile 27 Şubat günlük burç yorumları (Aşırılıklar olabilir)

27.02.2017 - 10:51 | Son Güncellenme:

Hakan Kırkoğlu ile 27 Şubat günlük burç yorumları güne başlamadan önce mutlaka okumanız gereken tüyolarla dolu. Gün içinde nelerden kaçınıp nelere yaklaşmalıyız hepsini bulabileceğiniz Hakan Kırkoğlu ile 27 Şubat günlük burç yorumları maya takviminizde neler olduğunu da söylüyor. İşte Hakan Kırkoğlu ile 27 Şubat günlük burç yorumları…

Hakan Kırkoğlu ile 27 Şubat günlük burç yorumları (Aşırılıklar olabilir)

Hakan Kırkoğlu’nun sizin için hazırladığı 27 Şubat günlük burç yorumları hem genel hem de sizin burcunuza özel yorumlardan oluşmaktadır. Bugün içinde neler yapmalısınız, nelerden kaçınmalısınız, nelere dikkat etmelisiniz gibi önemli ayrıntıların yer aldığı 27 Şubat günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamamalısınız.

İşte Hakan Kırkoğlu ile 27 Şubat günlük burç yorumları ve maya takvimi

HAKAN KIRKOĞLU'NUN HAFTALIK YAZISI İÇİN TIKLAYIN

Aşırılıklar olabilir

Bugün ne yapılabilir ? Güneş tutulmasının hemen ardından daha huzursuz ve oynak koşullar var. Bugün inançlarla, fikirlerimizle ilgili konulara dikkat edelim. Aşırılıklar, abartılar olabilir. Özellikle öğle sonrasında fazlasıyla enerjik ve coşkuluyuz ancak bilinçsizsek bu enerjiyi ilişkilerde tartışma ve muhalefet yönüyle de yaşayabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün gereksiz risklerden kaçınmak, abartılı görüş ve tavırlardan uzak durmakta fayda var. İçimizden geldiği gibi hareket etme ve pek de düşünmeden karar verme eğilimindeyiz. Günün geç saatlerinde iletişimde, görüşmelerde, haberleşme ve yolculuklarda daha dikkatli, temkinli hareket etmeliyiz.

Hakan Kırkoğlu ile 27 Şubat günlük burç yorumları (Aşırılıklar olabilir)

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bugün aniden değişen konular sizi mücadele etmeye itebilir. Başlamanız gereken işlerinize sabırsızlık gösterebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Çaba sarf etmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Duyusal konularda akıl alabilirsiniz. Yaşanan olaylar güçlenmenize neden olabilir.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mart)

Bugün geleceğinizle ilgili yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle olduğunuz yeri sağlamlaştırabilirsiniz. Yeni fikirler anlaşmalar gündeme gelebilir. İşlerinizde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili konularda savaşmanız gerekebilir.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iş yaşamınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Hedeflerinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Yaratıcı olduğunuz konularda daha fazla mücadele edebilirsiniz. Ani değişimlere açıksınız. Sizi değişime sürükleyecek olaylar gündeme gelebilir. Güçlü kişilerle görüşebilirsiniz.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bugün farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. İstekli olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Aile ve iş konuları arasında kontrol etmeniz ve mücadele gerektiren konular olabilir. Sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmeniz için fırsat yakalayabilirsiniz.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün finansal konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Mücadelesini verdiğiniz konularda farklı fikirler ortaya çıkabilir. Duygusal bazda kendinizi yorulmuş hissedebilirsiniz. Gücüne inandığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Eşinizle ilgili mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. İşlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Parasal konular için mücadele etmeniz gerekebilir. Yeni fikirler gündeminizi değiştirebilir. Ortaklı konularda hızlı gelişmeler olabilir. Sizden daha yetkin kişilerle görüşmeleriniz olumlu sonuçlanabilir. Olayları netleştirmeniz gerekebilir.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugün mücadele sonucu gelen kısmetler olabilir. Farkındalık yaşayacağınız bazı olaylar gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Ani gelişen olaylar gündeminizi değiştirebilir. Duygusal olarak yorulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza karşı daha sakin olabilirsiniz.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Fikir çatışmalarına girmemeye çalışın. Duygusal olarak etkileneceğiniz durumlar olabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yeni şeyler katabilirsiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bugün ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konularda değişiklikler olabilir. Bu durum sizi uğraştırabilir. Mücadele verdiğiniz işlerde farklı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Hızlı başlayan bir ilişki olabilir.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugün eğitim konusu gündeme gelebilir. Planlarınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilgili konularda farkındalığınız artabilir. Keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yeni işlere girişebilirsiniz. Aniden değişen fikirler sizi yeni olaylara yönlendirebilir. Fikirsel çatışmalara girmemeye özen gösterin.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Gün içinde parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konularda yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Keyif aldığınız insanlarla program yapabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlarla daha rahat ilerleyebilirsiniz. Duygusal yönden biraz zorlanabilirsiniz.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yenilikler getirebilirsiniz. Farklı düşüncelere de önem vermelisiniz.

Hakan Kırkoğlu ile 27 Şubat günlük burç yorumları (Aşırılıklar olabilir)


MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN

Galaktik ton 12/ Su Daha fazla anlayış geliştirmeye ihtiyacımız var. Su burcu değişkenliği, esnekliği ve yönsüzlüğü temsil eder. Duygusal nedenler yüzünden dağılma riski var. Kimi zaman kendimizi yeteri kadar kontrol edemeyebiliriz. Gün boyunca daha tutarlı ve kararlı olmak yönünde test edileceğiz.

Yazarlar