Stil Hissettiğin gibi soyun!

Hissettiğin gibi soyun!

24.09.2010 - 17:09 | Son Güncellenme:

Princess Tam Tam markası 2010 sonbahar/kış koleksiyonunu çıkarı ve reklam kampanyasını ‘Hissettiğin gibi soyun’ sloganı ile piyasaya sürdü.

Hissettiğin gibi soyun

Princess Tam Tam markası 2010 sonbahar/kış koleksiyonunu çıkarı ve reklam kampanyasını ‘Hissettiğin gibi soyun’ sloganı ile piyasaya sürdü. Ayrıca bir de yarışma duyurusu yaptı. İlginizi çeker mi?

Haberin Devamı

Flörtöz Princesse Tam Tam iç çamaşırı koleksiyonu, parlak renkli ve farklı desenli birbirinden hoş parçalar sunuyor. İç çamaşırları dışında ev giyimi için de alternatifleri var; lüks görünümlü siyah pijama takımı ve zarif mor alt gibi. Sarı, portakal rengi, zümrüt yeşili ve mavi koleksiyonun renk paletini oluşturuyor.

Yumuşak kumaşlar ve seksi tasarımlar, koleksiyonu dengeliyor; ne f azla seksi ne de fazla şirin bir görünüm sunuyor.

Yarışmaya gelirsek, maalesef sadece Fransa’da ikamet eden bayanlar katılabiliyor. Kurallar ise oldukça basit ve kışkırtıcı; soyunurken (elbette aşırıya kaçmadan) yaratıcı bir fotoğrafınızı çektiriyor ve facebook account’unuza ekliyorsunuz. Böylece 500 adet koleksiyoncu hediye paketinden birinin sahibi oluyorsunuz, elbette en çok beğenilenler arasına girebilirseniz…

Haberin Devamı

Yazarlar