Güzellik Hollywood ünlülerinin tercihi Kiehl’s

Hollywood ünlülerinin tercihi Kiehl’s

25.11.2015 - 10:03 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızları da Kiehl’s ürünleriyle güzelleşiyor. İşte tercih ettikleri ürünler

Hollywood ünlülerinin tercihi Kiehl’s

1-Reese Witherspoon – FRESH VE DOĞAL BİR GÖRÜNÜM

Haberin Devamı

İlk filmi The Man in the Moon’dan sonra kariyer basamaklarını hızla tırmanan başarılı oyuncu, Freeway filminde sergilediği performansla beğeni topladı ve oyunculuğunu kanıtladı. Özellikle Legally Blonde filmindeki rolüyle dünya çapında hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu daha sonrasında hayata geçirdiği birçok başarılı projeyle şöhretini kalıcı hale getirdi. Güzel oyuncuya Akademi Ödülü kazandıran "Wild" filmindeki karakteri Witherspoon’un bilinmeyen maceraperest yönünü de hayranlarına tanıştırmasına sebep oldu. Ödül törenlerinde ve özel gecelerde şıklığıyla göz kamaştıran Witherspoon seyircilerin karşısına farklı bir görüntüyle çıktı.

Her zamankinin aksine daha sportif bir görünüme sahip olan güzel oyuncu, gecelerdeki ışıltısını sportif tarzında da yansıtmasıyla beğeni kazandı. Bu ışıltıyı cildine ihtiyacı olan bakımı yaparak sağlayan güzel oyuncu cilt bakımında dikkat edilmesi gereken noktanın, cilde ihtiyacı olan doğal içerikleri geri kazandırmak olduğunu söylüyor. Cildinin en alt katmanlarına kadar yoğun bir şekilde nem vererek, cildinin kendini yenilemesi için Witherspoon desteği Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate ürününden alıyor. Kiehl’s , Reese Witherspoon’un make-up artisti Molly Stern MTV Film Ödülleri gecesinde beraber çalışma onuruna sahip oldu . Molly Witherspoon’a Kiehl’s cilt bakımı ürünlerinden Hydro-Plumping Texturizing Serum ve BB Cream uyguladı . Kiehl’s ürünleri ile Reese in’ cildini super fresh and doğal bir görünüm kazandırdı .

Haberin Devamı

Hollywood ünlülerinin tercihi Kiehl’s
Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate :

Dermatologlar tarafından yaşlanma endişelerinde uygulanan nemlendirme prosedürlerinden esinlenerek Kiehl’s kimyagerleri tarafından geliştirilmiştir . Konsantre serumumuz gelecek kuşak teknolojiyi kullanarak nemsiz kalmış cildin en alt katmanlarına kadar yoğun bir şekilde nem vererek cildin kendini yenilemesi için cildi tetikler; pürüzsüz görünmesine ve ince çizgilerin görünümünün azalmasına yardımcı olur .

Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Cream:

Haberin Devamı

Kiehl’s, BB Cream’i birçok formül revizyonu ve ürün üzerinde uygulanan 4000 denemeyi de içeren 2 yıllık bir çalışma sürecinden sonra formüle ediyor. Kadınların %71’i renk tonu eşitsizliğinden şikayetçi, %29’u ise koyu lekeleri en büyük cilt sorunları olarak ifade ediyor. Kiehl’s kimyagerleri yüksek etkinlikteki C vitaminini formülde kullanarak bu sorunun çözümüne yardımcı olacak ürünü yarattı.

Aminoasit kaplı doğal mineral pigmentlerle ve hafif formüllü yapısıyla anında güçlü bir kapatıcılık sağlayan Kiehl’s BB Krem, aynı zamanda ciltteki renk eşitsizliğini gidermeye yardımcı olacak şekilde formüle edildi. Ayrıca tüm gün süren nemlendirme ve geniş etkili koruma faktörü SPF 50/ PA+++ sağlarken, gözenek görünümünü azaltıyor ve çizgilerin görünümünün azalmasını sağlıyor.Hassas ciltleri dikkate alarak yaratılmış, tüm cilt tiplerinde etkili Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Cream SPF 50/P+++ doğal, orta ve açık olmak A üzere 3 farklı renk tonu seçeneği sunuyor. Koku, paraben ve mineral yağlar içermiyor.

Haberin Devamı

2-Maisie Williams

İngiliz televizyon ve sinema aktrisi. Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisindeki "Arya Stark" karakteri ile tanınan ünlü Holywood yıldızının özel geceler için tercihi . Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Cream: Kiehl’s, BB Cream’i birçok formül revizyonu ve ürün üzerinde uygulanan 4000 denemeyi de içeren 2 yıllık bir çalışma sürecinden sonra formüle ediyor. Kadınların %71’i renk tonu eşitsizliğinden şikayetçi, %29’u ise koyu lekeleri en büyük cilt sorunları olarak ifade ediyor. Kiehl’s kimyagerleri yüksek etkinlikteki C vitaminini formülde kullanarak bu sorunun çözümüne yardımcı olacak ürünü yarattı.

Hollywood ünlülerinin tercihi Kiehl’s
Aminoasit kaplı doğal mineral pigmentlerle ve hafif formüllü yapısıyla anında güçlü bir kapatıcılık sağlayan Kiehl’s BB Krem, aynı zamanda ciltteki renk eşitsizliğini gidermeye yardımcı olacak şekilde formüle edildi. Ayrıca tüm gün süren nemlendirme ve geniş etkili koruma faktörü SPF 50/ PA+++ sağlarken, gözenek görünümünü azaltıyor ve çizgilerin görünümünün azalmasını sağlıyor.Hassas ciltleri dikkate alarak yaratılmış, tüm cilt tiplerinde etkili Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Cream SPF 50/PA +++ doğal, orta ve açık olmak üzere 3 farklı renk tonu seçeneği sunuyor. Koku, paraben ve mineral yağlar içermiyor.

Haberin Devamı

3- Chrissy Teigen

Amerikalı model Chrissy Teigan, Akademi ve Grammy Ödülleri sahibi, şarkıcı/söz yazarı John Legend’ın eşidir. Çıkışını 2010’da Sports Illustrated Swimsuit Issue ile yapmıştır. Bunun yanı sıra Nina Agdal ve Lily Aldridge ile 2014 kapağında yer almıştır, dünya çapında 70milyon tarafından okunmuştur. Makyaj uzmanı Mary Phillips Metropolitan Sanat Müzesi’nde düzenlenen Met Gala’sı için Chrissy Tiegan’ı hazırlarken ürünlerimiz ile çalıştı. Phillips, Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate, Ultra Facial Cream, Micro-Blur Skin Perfector ve Lip Balm #1 gibi başlıca Kiehl’s cilt bakım ürünlerini kullandı.“Kullandığım renkler oldukça modern ancak bana hissettirdikleri yumuşatılmış bir Bianca Jagger görünüşü. Kullandığım renk tonlarının bir orkidede bulunabileceğini görebilirsiniz (Instagram’dan da paylaşmıştım).

Mürdüm, mor, eflatun tonları ve biraz da altın-bronz tonları ile ahenk içinde. Renkleri kullanmanın en büyük sırrı (sadece gözlerde değil yüz ve vücutta da) öncelikle makyaj öncesi cilde doğru bakımı yapmaktır, bunu yapmadan geri kalan her şey imkansızlaşıyor. Hazırlık aşamasında kullandığımız ürünlerin sağladığı nem desteğiyle beraber makyajın uzun süre kalıcı olması için de cildi besliyor. Ürünlerin dokusu ipeksi ancak kesinlikle ciltte kayganlık yaratmıyor, bu da yapılan makyajın gece boyunca cildinde kalmasını sağlıyor. Gerçekten ışıldıyor, yarattığım görünüşten ve kullandığım ürünlerden kesinlikle çok memnunum!”

Hollywood ünlülerinin tercihi Kiehl’s
CİLT BAKIMI: Kiehl’s Lip Balm #1 Kiehl’s Ultra Facial Cream Kiehl’s Micro-Blur Skin Perfector Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate

Mary hazırlığa Chrissy’nin dudaklarını Kiehl’s Lip Balm #1 ile nemlendirerek başladı. Bu şekilde dudağın rengi ve gerçek ışıltısı ortaya çıktı. “En yumuşak ve ipeksi dudak balm’lerinden biri, hızla emildiğini ve hemen etki göstermeye başladığını hissedebiliyorsunuz.” Kan akışını hızlandırmak, ciltteki pürüzleri yok etmek ve cilt tonunu eşitlemek için Mary, Kiehl’s Ultra Facial Cream ile 5 dakika yüz masajı yaptı. “Aynı şekilde içeriğindekilerin oldukça hızlı reaksiyon gösterdiğini hissettim, bu sanki makyaj yapmadan hayal ettiğiniz cilde kavuşmak gibi!” Cildin mükemmelliğini artırmak ve devamlılığını sağlamak amacıyla, Mary baz olarak Kiehl’s Micro-Blur Skin Perfector kullandı.

Bu şekilde nemi cilde hapsedip cilt tonunu eşitledi “Bu sanki kazandığım nemin cildimde kalmasını sağladı ve daha sonra makyajla mükemmelleştirilecek bölgelerde photoshop etkisi yarattı, ama sonuçta o Chrissy, nerdeyse hiçbir şeye ihtiyacı yoktu. Bu kadar güzel birinde bu sadece bir bonus!” Cilt bakım uygulamasını, ekstra ışıltılı olmasını istediği alanlara – burnunun üstüne, şakaklarına, yanaklarının üst kısmına ve dudağının hemen altına – Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate uygulayarak tamamladı. Böylece cilde ekstra dolgunluk ve aydınlık katarak kameralar karşısında mükemmel hissetmesini sağladı. “Bu serum cildin daha dolgun ve daha aydınlık görünmesini sağlıyor. Özellikle de kameralar karşısına geçtiğinizde daha fazla ışığı yüzünüzde toplayabiliyorsunuz.”

Hollywood ünlülerinin tercihi Kiehl’s
4-Carey Mulligan

Makyaj uzmanı George Eisdell, Carey Mulligan’ı Metropolitan Sanat Müzesi’nde düzenlenen Met Gala’sına hazırlarken Kiehl’s ürünlerini kullanmayı tercih etti. Eisdell cilt ürünlerimizden Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate, Creamy Eye Treatment with Avocado, Ultra Facial Cream ve Micro-Blur Skin Perfector uyguladı.

“Carey’in Met Ball’daki görünüşü tamamen doğal güzelliğini ön plana çıkarmak üzerine olmalıydı. Öncelikle cildinin ışıldamasını istiyordum ama beraberinde de dudaklarına biraz drama kattım. Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate ile cildini hazırladım, arkasından Kiehl’s Ultra Facial Cream Intense Hydration uygulayarak nemlenmesini sağladım ve gözleri için Kiehl’s Creamy Eye Treatment With Avocado kullandım.

Hazırlığımı oldukça sevdiğim Kiehl's Micro-Blur Skin Perfector ile tamamladım. Makyaj için mükemmel temeli oluşturmuş oldum.” Sonrasında cilt tonunu eşitlemek için Kiehl's Skin Tone Correcting & Beautifying BB Cream Fair ve Light tonlarını kullandım. - Kiehl’s ürünleri ile Georgie Eisdell Carey Mulligan Akademi Ödülü’ne aday gösterilmiş bir oyuncudur. BAFTA Ödülleri’nde En iyi Kadın Oyuncu ödülünü de kazandıran 2009 yapımı bir film olan An Education ile dünya çapında tanınmıştır. Mulligan aynı zamanda Never Let Me Go (2010), Drive (2011), Shame (2011), The Great Gatsby (2013) Inside Llewyn Davis (2013) ve Far from the Madding Crowd (2015) gibi filmlerle de bilinmektedir. Aynı zamanda David Hare’in 2015’te yeniden gösterime giren Broadway prodüksiyonu Skylight ile Tony Ödülü’ne aday gösterilmiştir.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Yazarlar