Aile İçinizdeki Dâhiyi Keşfedin

İçinizdeki Dâhiyi Keşfedin

12.02.2008 - 11:28 | Son Güncellenme:

Yüzyılın dâhisi olarak gösterilen Albert Einstein’ın Doğuş OtoMotion İstanbul’daki Einstein Sergisi kapsamında “Dahi Doğulur Mu, Olunur Mu?” konulu panel düzenleniyor.

İçinizdeki Dâhiyi Keşfedin


Yüzyılın dâhisi olarak gösterilen Albert Einstein’ın Doğuş OtoMotion İstanbul’daki Einstein Sergisi kapsamında “Dahi Doğulur Mu, Olunur Mu?” konulu panel düzenleniyor. Uzman eğitmen kadrosu ve zengin seminer yelpazesine sahip olan Aralık Derneği’nin iş birliği ile 23 Şubat Cumartesi günü yapılacak panelde çocuklarda dâhilik konusu ele alınacak!

Haberin Devamı

İzleyicilerin interaktif olarak da katılabileceği, sorular sorabileceği panel 23 Şubat’ta Doğuş OtoMotion İstanbul’da yapılıyor. Çocuklarda dehaya ağırlık verilecek olan 2. panelde yine Aralık Derneği eğitmenlerinden Bülent Somay, Emre Konuk ile birlikte pedagog Feriha Dildar konuşmacı olarak yer alacak. Türkiye Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) ‘inde okuyan üstün zekâlı öğrencilerin de deneyimlerini paylaşacakları panelde zekânın günlük yaşamdaki yeri, çocuklarda deha/üstün yetenek, üstün yetenekli/dahi çocukların ebeveynlerine düşen görevler, desteklenemeyen dahi çocukların iç dünyasındaki sorunlar, yeteneğin geliştirilmesi konuları ele alınacak.

Einstein Sergisi’nin yan etkinliği olarak düzenlenen panellere katılmak isteyen konuklar sergi bileti satın alarak hem açıldığı günden bu yana her yaştan binlerce bilim ve sanat tutkunu tarafından ziyaret edilen ünlü dehanın sergisini gezebilecek hem de içlerindeki dehayı/üstün yeteneği nasıl geliştirebileceklerini öğrenecek.

Haberin Devamı


  23 Şubat 2008 Cumartesi:
• Bülent Somay, Istanbul Bilgi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Öğr. Görevlisi
• Emre Konuk, Psikolog
• Feriha Dildar, Pedagog
• TEVİTÖL çocukları

Yer: Doğuş OtoMotion İstanbul
Tarih: 23 Şubat 2008, Cuma
Saat: 14.00–16.00
Adres: Doğuş OtoMotion İstanbul, Doğuş Power Center Alışveriş Merkezi Maslak Mah. Ahi Evren Polaris Cad.,G-45 No:4 Maslak
Tel: 0212 366 51 51

Bilet Fiyatları: 4 (öğrenci) ile 8 YTL (Tam) arasında değişmektedir.

Yazarlar