Stil Istanbul Fashion Week Ağustos 2010 - 1. Gün | GIZIA Defilesi

Istanbul Fashion Week Ağustos 2010 - 1. Gün | GIZIA Defilesi

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Istanbul Fashion Week’in açılışını yapan Gizia Defilesi, kaleydoskopik desenlerle, Pop-art etkilerini podyum taşıdı. Gizia’nın önceki kreasyonlarına göre Rus pazarı etkisinden biraz daha uzaklaşılmış, daha Avrupalı bir imaj sağlanmıştı. Özellikle defile sonunda monochrome maxi elbiseleriyle çıkan modeller, uzun siluetleriyle podyumda uçuş uçuş bir hava yarattı.

Istanbul Fashion Week Ağustos 2010 - 1. Gün | GIZIA Defilesi

Istanbul Fashion Week’in açılışını yapan Gizia Defilesi, kaleydoskopik desenlerle, Pop-art etkilerini podyum taşıdı.

Haberin Devamı

Siyah, beyaz, sarı fuşya ve turuncunun ağırlıklı olarak kullanıldığı koleksiyonda; grafik desenlerle leoparın bir arada kullanılması dikkat çekiciydi. Koleksiyonda yer alan tulumlar, maksi ve mini elbiseler, derin göğüs dekolteli bluzlar; 60 ve 70’li yıllar etkisinde bir fütürizm sundu. Aynalı dore aksesuarlarla tamamlanarak gösterişli bir hava yaratılmıştı. İpek, koton, ince dokulu örme kumaşlar, emprime desenlerle kullanılmıştı.

Gizia’nın önceki kreasyonlarına göre Rus pazarı etkisinden biraz daha uzaklaşılmış, daha Avrupalı bir imaj sağlanmıştı. Özellikle defile sonunda monochrome maxi elbiseleriyle çıkan modeller, uzun siluetleriyle podyumda uçuş uçuş bir hava yarattı.

Yazarlar