Stil İstanbul Fashion Week Jale Hürdoğan Defilesi

İstanbul Fashion Week Jale Hürdoğan Defilesi

07.11.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Fashion Week kapsamında Jale Hürdoğan defilesi büyük ilgi gördü! Ünlü şeflerin mönüye geçmeden önce misafirlerine sunduğu tek lokmalık “Ağızda Hoşluk” anlamına gelen “Amuse Bouche”lar, öncelikle iştah okşarken, şefin maharetini ve stilini de gösteren, “Nouvelle Cuisine” /yenilikçi mutfağın önemli örneklerindendir…

İstanbul Fashion Week Jale Hürdoğan Defilesi

İstanbul Fashion Week Jale Hürdoğan Defilesi

Haberin Devamı

İFW’de ilk solo defilesini sergileyecek olan Hürdoğan, yemeğe ve “Nouvelle Cuisine”e duyduğu ilgiyi, yapmayı planladığı üçlemenin ilk ayağı olan “Amuse Bouche” ’13 Yaz Koleksiyonu ile başlatıyor. Moda severlerin görme ve dokunma duyularının yanında tatma hislerine de hitap etmeyi istiyor. Modellerde köpük efektini vermeye çalıştığı payetli kumaşlarla, dantelleri çizdiği suluboya desenleriyle birleştirerek bütünlük oluşturuyor. Koleksiyon beyaz,siyah,vizon, yeşil ve fuşya renklerinden oluşuyor.

Defilenin sponsoru, odalarının dekorasyonu ve personelinin kıyafeti Jale Hürdoğan tarafından tasarlanan, Sekizİstanbul Oteli ve ünlü şef Maksut Aşkar’ın da işletmecisi olduğu “nouvelle cuisine” in yeni örneklerinden Sekizİstanbul Restaurant’ıdır.

Haberin Devamı

Defile için özel olarak kurgulanan kısa filmi ise reklam dünyasının ünlü prodüksiyon şirketi “Shortcut” tarafından yönetmen Ariel Goldenberg ile çekilmiştir.Koleksiyon görselleri model Ebru Şam üzerinde usta fotoğrafçı Adil Gültekin tarafından yine Sekizİstanbul Restaurant’ta çekilmiştir.

Fotoğraflar; Modazon.com


Yazarlar