Stil İstanbul Fashion Week Nejla Güvenç Defilesi

İstanbul Fashion Week Nejla Güvenç Defilesi

31.10.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Nejla Güvenç İstanbul Fashion Week’te ‘Opal Sun’ isimli temasıyla izleyenlerinden tam puan alıyor. NEJ kadını 21. Yüzyılın özgün ve özgür, zamansız ve kendine inanan kadındır. NEJ koleksiyonları güçlü, tutkulu , bilge ve kentli kadını anlatmakta ve vazgeçilmez bir şıklığı yansıtmaktadır. NEJ markası kend, çağını yaratan ve geleceği şekillendiren kadını tamamlamaktadır. İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonunda NEJ, ışığını renklere göre farklı yansıtabilen ‘OPAL SUN’dan ilham alıyor. Ekolojik yaşamı destekleyen organik dokuları, çağımız kadınının doğa ile iletişime geçme ihtiyacına da cevap oluyor.

İstanbul Fashion Week Nejla Güvenç Defilesi

İstanbul Fashion Week Nejla Güvenç Defilesi

Haberin Devamı

İlkbahar/Yaz 3013 koleksiyonunda NEJ; siyahtan fuşyaya, maviye, sarıya, tabaya ve saf beyaza kadar uzanan Opal’in tüm renklerinde hayat buluyor. Suyun hafifliği ve opalin saf erotikliği ile taşlanmış ipek, şeffaf keten ve derilerle NEJ kadınını bir üst benliğe taşıyor. Defne yaprağına sarılıp elde tutulmasıyla sahibine görünmezlik özelliği verdiğine inanılan ‘OPAL SUN’ transparan ipeklerle kadınının güçlü ama zarif kalkanını oluşturuyor.

NEJ ‘OPAL SUN’ İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonu ile duygulara ayna oluyor. Gizli duygular, tutkular ortaya çıkıyor ve aşk alevleniyor. Hayal gücü ve yaratıcılığı körükleyen , bedenleri iyileştiren ‘OPAL SUN’ yansıtıcı özelliği ile çevredeki enerjiyi çekip, özümser ve tekrar evrene bırakarak, karma ile bağdaşır, yaratıcılığı ve doğurganlığı yüceltir. Bir inanışa göre her gün mutlaka bir süre suda bekletilmelidir. Çünkü; sudan gelmişti ve sudan uzak kalırsa ölür. Su opale, opal OPEL SUN’a ve OPAL SUN kadına hayat verir.

Haberin Devamı

Fotoğraflar; Modazon.com 


Yazarlar