Stil İstanbul Moda Hazır Giyim Konferansı

İstanbul Moda Hazır Giyim Konferansı

04.05.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin bu yıl 3-4 Mayıs tarihlerinde 5.sini düzenlediği Hazır Giyim Konferansı dünyanın önemli markalarının temsilcilerinin bir araya geleceği bir konferansla Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşiyor.

İstanbul Moda Hazır Giyim Konferansı

3 Mayıs tarihinde Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Sayın Egemen Bağış ve Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Ekonomi, Enerji, İskan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Mr. Harry K. Voigtsberger tarafından açılışı yapılan konferansta, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Ekonomi Bakanı Sayın Zafer Çağlayan'da açılış konuşmaları yaptılar.

Haberin Devamı

 

İstanbul Moda Hazır Giyim Konferansı

Her yıl dünyaca ünlü markaların CEO ve Yönetim Kurulu Başkanlarının ana konuşmacılar olarak yer aldığı konferansın 1. Günü ; 25 yıllık bir “Marka, Perakende ve Tasarım Gurusu” FG4’dan George Davies, Express Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Michael Weiss, Gerry Weber’in sahibi Gerhard Weber, Express Tedarik ve Üretimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Colin Campell, Nike Global Hazır Giyim Tedarik Direktörü Ernie Rose, M&S Erkek ve Çocuk Giyim Direktörü Karl Doyle deneyimlerini ve markaları adına gelecekte moda sektöründeki değerlendirmelerini sundular. 

Konferansın bugün ikinci gününde; Kapitone ceket ve montun yaratıcısı Moncler’den Remo Ruffini, Fransız Erkek Hazır Giyim Devlerinden Celio’nun Direktörü Laurent Portella, Lee Cooper CEO’su Andy Dunkley, Marithe Francois Girbaud Moda Tasarımcısı Francois Girbaund, Denham the Jeansmaker Trendsetter Jason Denham hayat tecrübelerini ve başarı sırlarını sizlerle paylaşacaklar. İş Bankası ile gerçekleşecek Ekonomi Oturumu ardından, Pamuktaki son gelişmeleri Cotton Council International Marsha Powell, İhracat Sigortalarındaki gelişmeleri de Coface Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Belkıs E. Alpergun’dan dinlenecek. 

Haberin Devamı

Yurt içinde ofisi bulunan alım ofisleri ile Türkiye’de ofisi olmayan yurt dışından gelecek yeni alım gruplarını özel randevularla takipçilerle biraraya gelecekler. 

Her zamanki gibi açılış gününden, kapanış saatine kadar, dopdolu geçecek 5. İstanbul Moda Hazır Giyim Konferansı’nın güzel ve verimli bir işbirliğinin başlangıcı olması temelinde, hazır giyim konferansı tüm katılımcılar için açıktır. 

Yazarlar