Stil İstanbul Shopping Fest 2012 Kampanyalar

İstanbul Shopping Fest 2012 Kampanyalar

07.06.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Shopping Fest yeniden İstanbul'da. 9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenecek alışveriş festivali dikkat çekici kampanyalar içeriyor!..

İstanbul Shopping Fest 2012 Kampanyalar

9-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Shopping Fest’e katılan Dockers, stilinizi yeniden keşfetmenize yardımcı oluyor. Dockers mağazalarına gelenler, Dockers profesyonel erkek stil danışmanının vereceği ipuçlarıyla maskülen ve tarz sahibi kombinasyonlar yaratacaklar.

Haberin Devamı

İstanbul Shopping Fest 2012 Kampanyalar

Euromoda Accessories, genişleyen ürün gamında takı koleksiyonlarının yanı sıra gözlük, şapka, çanta, fular ve şal modelleri sunuyor. Şirket, İstanbul’a karnaval coşkusu getiren İstanbul Shopping Fest kapsamında, koleksiyonlarında yüzde 50 indirim yapacak!

Alışveriş festivalinin yapılacağı 9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında alışveriş merkezleri ve seçkin caddelerde yer alan Euromoda mağazalarına uğramayı unutmayın… Koleksiyonlarda gece elbiselerinizi tamamlayan kolye, küpe ve yüzük modelleri bulabilir, yaz düğünlerinde bakışları üzerinize çevirebilirsiniz. Tatil hazırlığı yapanlar için şapka ve gözlük koleksiyonları da görülmeye değer bir çeşitlilik sunmakta… Bu yazın modasına uygun renk renk çanta modelleri, her yaştan kadının beğenisini toplayacak kadar iddialı.

Haberin Devamı

İstanbul Shopping Fest 2012 Kampanyalar

İndirimi baştan yaparak tüketicilerin yıl boyu bütçesini düşünen AVVA, Shopping Fest’te de kampanyalarını sürdürüyor. AVVA’dan 20 Haziran’a kadar 250 lira ve üzeri alışveriş yapanlar 50 liralık hediye çeki kazanarak alışverişe hız kesmeden devam etme şansına yakalayacaklar. Avva’da heyecan bitmiyor, son güne özel sürpriz indirimler de Avva misafirlerini bekliyor.

İstanbul Shopping Fest 2012 Kampanyalar

Genç giyimin öncü markası Collezione bu yıl 9 Haziran – 29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Fest’te müşterileri için bir birinden özel sürprizler hazırdı. Üç hafta boyunca Collezione tarafından binlerce liralık Facepara ve Twitparalar dağıtılacak. Ayrıca 9-16-23 cumartesi günleri renk bilimcisi Metin Yahya Üster ve 10-17-24 Pazar günleri ünlü astrolog Filiz Özkol İstanbul Shopping Fest etkinlikleri kapsamında Odakule mağazasında Collezione müşterileri ile buluşacak.

İstanbul Shopping Fest 2012 Kampanyalar

Giyimden kozmetiğe çarpıcı ve lüks markaları tutkunlarıyla buluşturan Harvey Nichols İstanbul Mağazası, 9 – 29 Haziran tarihleri arasında İstanbul Shopping Fest’e özel seçili ürünlerde %50 indirim fırsatı sunuyor. Harvey Nichols İstanbul Mağazası’nda geçerli olan kampanya, modaya farklı bir boyut kazandırıyor. Yeni sezonla beraber kadınların sofistike tarzını, erkeklerin sportif yanını ve çocukların enerjisini koleksiyonlarıyla öne çıkaran marka, aksesuar yelpazesiyle de trend takipçilerine alışveriş keyfini yaşatıyor.

Haberin Devamı

İstanbul Shopping Fest 2012 Kampanyalar

Yazarlar