Estetik Kaş ekiminde iğneli uygulama

Kaş ekiminde iğneli uygulama

09.11.2015 - 11:23 | Son Güncellenme:

Liva Estetik’te, kaş ekimi için özel bir teknik kullanılıyor. Genelde slit tekniği ile yapılan bu operasyon, Liva’da en ince uçlu iğnelerle gerçekleştiriliyor.

Kaş ekiminde iğneli uygulama

Bunun sebebi daha sık ve izsiz bir görüntü sağlamak. Slit yöntemiyle yapılan ekimlerde kaş bölgesinde yara oluşma riski daha fazla !

Haberin Devamı

80’lerin ince kaş modası geçti Kaş ekiminde yüzde 100 artış yaşandı

Liva Ceo’su Özgür Demir, kaş ekimi yaptıracak olan kişilerin mutlaka ekimin iğneyle mi yoksa slit mi yapıldığını sorgulamaları gerektiğini belirtiyor. Kadınların son zamanlarda oldukça tercih ettiği bir uygulama olan kaş ektirme operasyonu, kalın kaşın tekrar moda olmasıyla arttı. ‘ 80’lerin trendi, ince çizgi gibi kaşlar eskide kaldı’ diyen Demir, son yıllarda kadınların bu operasyona ilgisinde yüzde 100 artış yaşandığını söylüyor. ‘Bundan kısa bir süre önce yılda bir-iki kere yaptığımız kaş ekimi operasyonunda son 2 yıldır inanılmaz bir artış yaşadık’ diyor.

Özgür Demir, operasyonda sık ekim tekniğinin doğala yakın bir görüntü için şart olduğunu vurguluyor. ‘Doğallıktan yana olan kadın çareyi kaş ektirmede buluyor’ diyen Liva Estetik Ceo’su Özgür Demir, Türk kadınının genetik olarak kaşlarının çok güçlü olduğunu ancak orta yaşlara gelindiğinde yaş ve yanlış kaş alımı sebebiyle yoğunlukta azalma yaşadıklarını söylüyor.

Haberin Devamı

Felç riskine karşı deneyimli ekipleri tercih edin!

Kaş ve alın bölgesinden geçen sinirlerin bu bölgede işlem yapılırken en önemli husus olduğuna dikkat çekerken, o sinirlere denk gelmemek için işlemin yüzeye yakın bir bölgede gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ekim sırasında yanlış bir sinire denk gelmenin hastada kalıcı hasara, yüz felcine dahi sebep olabileceğini belirten Demir, bu konuda mutlaka uzman ve deneyimli ekiplerle çalışmanın şart olduğunu vurguluyor.

Operasyon sırasındaki kökler saçtan alındığı için işlemin en büyük dezavantajı saç kadar uzayan kaşlar! Kadınların bunu bilermesi gerektiğini söyleyen Liva Estetik Ceo’su Özgür Demir, ‘Kökler saçtan alındığı için kaşlar da saç kadar uzayabiliyor, bu nedenle tüm hastalara bu hatırlatmayı yaparak ekime başlıyoruz. Ekim sonrası kaşların, haftada bir kısaltılması gerekiyor’ diye konuşuyor.

Yazarlar